Yardım Redmi Go adlı cihazım "mi ekranında" kalıyor.

wolfgangs

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin Mert
Cihazım
Xiaomi Redmi 6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Yok
Telefon Modeli
Redmi Go
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba ilk defa bir forumda konu açıyorum bunun sebebi ilk defa yabancı olsun yerli olsun bütün forumlardaki şeyleri denememe rağmen işe yaramayışı.

Sorun şu ki Redmi Go adlı kardeşimin cihazı kendisinin söylemesiyle bir gün telefonunu açamadığını "mi ekranında" kaldığını söyledi.Tabi ben de bu foruma gelerek çözüm aradım.Reboot ekranına gelip resetlemeyi vs. Fakat bu ekranlara geldiğimde ses açma kapama tuşlarıyla seçebileceğim seçenekler yok.Bunun üzerine yabancı bir forumda gördüğüm rom kurma işlemini yapmak istedim.Belki bir hata yapıp kilidin kapalı oldugunu düşünmeden yükleme işlemleri için bütün gereksinimleri yaptım kısa devre yapıp mi flash uygulamasını kullanmak gibi sonra farkettim ki bu kilidi açmak için telefona girmem ve usb debugging açmam lazım ki bu imkansız şu an.Rom işlemi için yüklü olan romu silmiş olduğumu düşünüyorum çok büyük bir hata yaptım sanırım bu yüzden rom sürümünü yazamayacağım ama söyleyebilirim ki rom işleminden önce fastboot veya diğer ekranlarda normalde rehber videolarda gözüken seçenekler bende hiç gözükmüyordu.
Kısacası bulabildiğim bir çözüm kalmadı ve internette yeteri kadar aynı sorunu yaşayan insan bulamadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ahm-ET

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 7
Konular
0
Seçemediğin ekranda no command yazıyor muydu?

Oyla:

Ahm-ET

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 7
Konular
0
O ekran Recovery ekranına geçiyor sadece koruma gibi birşey

O ekranda iken güç tuşuna basılı tut ses açma tuşuna 1 kez bas veya ikisine de aynı anda bas nasıl istersen

Oyla:

wolfgangs

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin Mert
Cihazım
Xiaomi Redmi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O ekran Recovery ekranına geçiyor sadece koruma gibi birşey

O ekranda iken güç tuşuna basılı tut ses açma tuşuna 1 kez bas veya ikisine de aynı anda bas nasıl istersen
Cidden sağolun seçenekler geldi ekranıma.Bir aksilik olursa bu konuya devam ederim efendim sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazı eski haline döndürebildim tekrardan teşekkürler

Son düzenleme:
Oyla:

Ahm-ET

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım