Yardım Redmi Buds 6 Play aldım Redmi 12'de müzik sesi az geliyor.

OrionSirius

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
Redmi 12
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.8.0.UMXMIXM
Telefon Modeli
Redmi 12
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncelikle Merhabalar,telefon hem çok donuyor, adam akıllı YouTube'da video bile izleyemiyorum. Kaldı ki ne normal kablolu kulaklık çalıştırıyor telefon, ne normal bir headset kulaklıktan adam akıllı ses vermiyor, nede airbudslardan adam akıllı ses vermiyor. Kısacası kablolu kulaklıkdan ses bile vermeyip, kulaklık takılıyken dışarıya ses veriyor ancak diğer Bluetooth kulaklıklardan az ses geliyor. Bende diğer herkes gibi buna çözümler aradım, Telefon Hakkında>Geliştirici olana kadar tıkla, sonra aramaya kodu gir, Hardware Testing>Audio>Volume>Audio Playback oradan BT A2DP yazan yeri 3/4 pole headset'e dönüştür. PGA'yı 160 olarak ayarla diye, sonra restart at düzelir diye çok okudum. Ancak ne kadar değiştirirsem telefon default ayarlara, yani yeniden BT A2DP'ye dönüşüyor. Ha unutmadan PGA'yı ayarladıktan sonra SET'e de basıyorum. Yok... Geliştirici Ek Ayarlarından, Bluetooth Ses Codec kısmında olan bütün Codec ayarlarını dahi değiştiremiyorum bazıları ya kapalı bazıları açık, değiştirsem bile geri ileri yapınca tekrar aynı ayarlarına geri dönüyor. Son bir tavsiyesi olan var mı? Okuduğunuz için teşekkür ederim, umarım mevzuyu bilen ve anlayan birileri çıkar da bu sorunu yaşayan diğer arkadaşlar da mutlu mesut hayatlarına devam ederler. Hayırlı akşamlar, hayırlı günler...

flankes21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
15
Şimdi sana bu işin piri olarak tek tek cevap vereyim ben normalde redmi 13 pro kullanıyordum hoparlörde ses kalitesi muazzam ama kulaklığa gelince aynı sorunu veriyordu tek çare rootlamak olduğu için telefonu kardeşime verip redmi 12 ye geçtim
1) Bluetooth codec ayarlarını değiştirmen işe yaramaz çünkü otomatik seçiyor.
2) kulak üstü kulaklıklar anca senin istediğin ses gücünü verebilir.
3)Root işinden anlıyorsan Viper4Android sana 10 liralık kulaklıkta bile 1000 liralık performans veriyor.
Bir de donma var dedin onun için Endonezya romuna geçip Root atıp cihazı hızlandırabilirsin benim cihaz iyi şu an sıkıntısı yok denilecek kadar az

Oyla:

etrenjit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efnan
Cihazım
a3
Konular
21
Şimdi sana bu işin piri olarak tek tek cevap vereyim ben normalde redmi 13 pro kullanıyordum hoparlörde ses kalitesi muazzam ama kulaklığa gelince aynı sorunu veriyordu tek çare rootlamak olduğu için telefonu kardeşime verip redmi 12 ye geçtim
1) Bluetooth codec ayarlarını değiştirmen işe yaramaz çünkü otomatik seçiyor.
2) kulak üstü kulaklıklar anca senin istediğin ses gücünü verebilir.
3)Root işinden anlıyorsan Viper4Android sana 10 liralık kulaklıkta bile 1000 liralık performans veriyor.
Bir de donma var dedin onun için Endonezya romuna geçip Root atıp cihazı hızlandırabilirsin benim cihaz iyi şu an sıkıntısı yok denilecek kadar az

Hocam Redmi buds 6 play kulaklığı kutusuna koymadan nasıl kapatabileceğimi bulamadım. Böyle seçenek var mı?

Kutusu yanımda olmadan kullandığım zamanlar cebime atıyorum ancak kulaklık açık kalıyor.

Oyla:
Üst Alt