- Adım
- Baran
- Cihazım
- Redmi 12
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 1.0.8.0.UMXMIXM
- Telefon Modeli
- Redmi 12
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Öncelikle Merhabalar,telefon hem çok donuyor, adam akıllı YouTube'da video bile izleyemiyorum. Kaldı ki ne normal kablolu kulaklık çalıştırıyor telefon, ne normal bir headset kulaklıktan adam akıllı ses vermiyor, nede airbudslardan adam akıllı ses vermiyor. Kısacası kablolu kulaklıkdan ses bile vermeyip, kulaklık takılıyken dışarıya ses veriyor ancak diğer Bluetooth kulaklıklardan az ses geliyor. Bende diğer herkes gibi buna çözümler aradım, Telefon Hakkında>Geliştirici olana kadar tıkla, sonra aramaya kodu gir, Hardware Testing>Audio>Volume>Audio Playback oradan BT A2DP yazan yeri 3/4 pole headset'e dönüştür. PGA'yı 160 olarak ayarla diye, sonra restart at düzelir diye çok okudum. Ancak ne kadar değiştirirsem telefon default ayarlara, yani yeniden BT A2DP'ye dönüşüyor. Ha unutmadan PGA'yı ayarladıktan sonra SET'e de basıyorum. Yok... Geliştirici Ek Ayarlarından, Bluetooth Ses Codec kısmında olan bütün Codec ayarlarını dahi değiştiremiyorum bazıları ya kapalı bazıları açık, değiştirsem bile geri ileri yapınca tekrar aynı ayarlarına geri dönüyor. Son bir tavsiyesi olan var mı? Okuduğunuz için teşekkür ederim, umarım mevzuyu bilen ve anlayan birileri çıkar da bu sorunu yaşayan diğer arkadaşlar da mutlu mesut hayatlarına devam ederler. Hayırlı akşamlar, hayırlı günler...