Yardım Redmi Buds 5 Pro uygulama görmüyor

tunayilmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuna
Cihazım
Poco F5 Pro
Konular
1
Herkese iyi akşamlar, Redmi Buds 5 Pro aldım telefonum Poco F5 Pro HyperOS yüklü xiaomi earbuds uygulamasına hiçbir şekilde bağlantı kuramadım bölgeyi çin yaptım hem uygulama hem telefondan Mi Buds M8 uygulaması da çalışmıyor nasıl bir çözüm bulabilirim? Earbuds uygulaması iphone da denediğim zaman çalıştı.

tukenirsin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi 13 pro+
Konular
9
Merhabalar bende redmi buds 5 pro kullanıyorum nasıl bir sorun ile karşılaşıyorsunuz tam olarak

tunayilmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuna
Cihazım
Poco F5 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar bende redmi buds 5 pro kullanıyorum nasıl bir sorun ile karşılaşıyorsunuz tam olarak
Merhaba kulaklığı bağlıyorum sıkıntı yok ama uygulamaya bağlayamıyorum gözükmüyor başka telefonda da denedim onda da gözükmedi Yani kısaca hiçbir ayarı yapamıyorum sadece kulaklıkığı kendi default ayarlarında dinliyorum

tukenirsin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi 13 pro+
Konular
9
2 uygulama var oradan ikisinden de denediniz mi

qfbkaan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi acaba

mehmet0001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco F6 Pro
Konular
0
Herkese iyi akşamlar, Redmi Buds 5 Pro aldım telefonum Poco F5 Pro HyperOS yüklü xiaomi earbuds uygulamasına hiçbir şekilde bağlantı kuramadım bölgeyi çin yaptım hem uygulama hem telefondan Mi Buds M8 uygulaması da çalışmıyor nasıl bir çözüm bulabilirim? Earbuds uygulaması iphone da denediğim zaman çalıştı.
Here's the fix:
Fixed the connection issues to the app through enabling developer options. I then enabled "disable Bluetooth A2DP hardware offload", changed "Bluetooth AVRCP version to 1.6", changed "MAP Version to l.4". The auto fit test
recommended ideal size ear buds. Changed the gestures to
my preference and now enjoying the awesome Buds 5 Pro.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Here's the fix:
Fixed the connection issues to the app through enabling developer options. I then enabled "disable Bluetooth A2DP hardware offload", changed "Bluetooth AVRCP version to 1.6", changed "MAP Version to l.4". The auto fit test
recommended ideal size ear buds. Changed the gestures to
my preference and now enjoying the awesome Buds 5 Pro.

Aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi acaba

Üst Alt