Yardım Redmi Buds 3 Ses Düşüklüğü (Konuşmada)

• Konbuyu başlatan feyon
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 1K

feyon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Mi9T
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.1.4
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncelikle selamlar. Redmi Buds 3 kulaklık aldım. Telefon görüşmesi dışında tüm video ya da ses kayıtlarında sorunsuz kalitede ve yükseklikte ses alıyorum fakat görüşme sırasında neredeyse ses hiç gelmiyor.
Kullandığım telefonlar;
Mi 9T
Redmi Note 9 Pro
Samsung A70

Bu 3 telefonda da aynı sorun var. Araştırmalarım doğrultusunda mühendislik modu ile ses arttırılabildiğini öğrendim fakat tüm kodları denememe rağmen ve geliştirici seçenekleri açık olmasına rağmen menüyü açamadım.
Denediğim kodlar;
  1. * # * # 6484 # * # *
  2. * # * # 3646633 # * # * (Bu kodu girdiğimde hiç bir şey yapmıyor)
  3. * # * # 4636 # * # *
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

halilcansoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
3
Aynı sorun bende de var, müzik dinlerken ve video izlerken çok rahat ve yüksek sesli ama telefon konuşmasında sessiz ortam bile olsa çok zor duyuyorum sorunun sebebini bulabildiniz mi ?

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Öncelikle selamlar. Redmi Buds 3 kulaklık aldım. Telefon görüşmesi dışında tüm video ya da ses kayıtlarında sorunsuz kalitede ve yükseklikte ses alıyorum fakat görüşme sırasında neredeyse ses hiç gelmiyor.
Kullandığım telefonlar;
Mi 9T
Redmi Note 9 Pro
Samsung A70

Bu 3 telefonda da aynı sorun var. Araştırmalarım doğrultusunda mühendislik modu ile ses arttırılabildiğini öğrendim fakat tüm kodları denememe rağmen ve geliştirici seçenekleri açık olmasına rağmen menüyü açamadım.
Denediğim kodlar;
  1. * # * # 6484 # * # *
  2. * # * # 3646633 # * # * (Bu kodu girdiğimde hiç bir şey yapmıyor)
  3. * # * # 4636 # * # *
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Yanlış hatırlamıyorsam mühendis modu sadece mtk işlemcili cihazlarda işe yarıyor. Ses arttırmanın en iyi yolu dolby yüklemek, bunun için de root ve twrp gerekli.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Yanlış hatırlamıyorsam mühendis modu sadece mtk işlemcili cihazlarda işe yarıyor. Ses arttırmanın en iyi yolu dolby yüklemek, bunun için de root ve twrp gerekli.
Dolbyden ziyade asıl etkili yöntem sistemi rw yapıp mixer_paths.xml dosyasıyla oynamak.

Oyla:

GveH

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiamoi mi 9
Konular
0
Aynı sorun güncel olarak bende de var. XIAOMI telefonuma XIAOMI kulaklık alıyorum ama sadece konuşmada ses sorunu yaşıyorum. Onno markasının kulaklığını denediğimde hiç bir sorun yaşamıyorum. İşin komik tarafı bu kadar net bir sorunun hala çözülememiş olması. Kullandığım telefonun kendi markasında kulaklık alıyorum ama kullanabilmek için yazılım mühendisliği bölümünü bitirmem gerekiyor. Bu çok saçma.

Oyla:
Üst Alt