bootloader kilidi kapalı aynı zamanda cihazda kapalı açılmıyorsa nasıl yapılır teşekkürler
M mustafamertt Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Mustafa Mert Cihazım Xiaomi Redmi S2 Yaş 22 Konum Trabzon Katılım 21 Şubat 2021 Konular 4 Mesajlar 14 Tepkime puanı 3 Puanları 3 2 Ağustos 2021 #1 bootloader kilidi kapalı aynı zamanda cihazda kapalı açılmıyorsa nasıl yapılır teşekkürler
Stoya Süper Üye MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım SERDAR Cihazım POCO X3 NFC Meslek Ev Erkeği Yaş 46 Konum Muğla Katılım 12 Temmuz 2019 Konular 104 Mesajlar 20.103 Çözümler 64 Tepkime puanı 16.182 Puanları 338 2 Ağustos 2021 #2 mustafamertt, Bu konuya ne oldu ? Yardım - redmi s2 emmc sorunum var yardım lazım yeni telefon almaya paramda yok forum.miuiturkiye.net İlgili yere yazmışsınız zaten ? Servis Hizmeti - Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri Redmi note 9 pro cihazım yetkili edl rom lazım. Herşeyi hazır. Nasıl iletişime geçeceğiz. Ve ücret nedir. Özel msj ile bilgi verildi.. forum.miuiturkiye.net
mustafamertt, Bu konuya ne oldu ? Yardım - redmi s2 emmc sorunum var yardım lazım yeni telefon almaya paramda yok forum.miuiturkiye.net İlgili yere yazmışsınız zaten ? Servis Hizmeti - Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri Redmi note 9 pro cihazım yetkili edl rom lazım. Herşeyi hazır. Nasıl iletişime geçeceğiz. Ve ücret nedir. Özel msj ile bilgi verildi.. forum.miuiturkiye.net
M mustafamertt Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Mustafa Mert Cihazım Xiaomi Redmi S2 Yaş 22 Konum Trabzon Katılım 21 Şubat 2021 Konular 4 Mesajlar 14 Tepkime puanı 3 Puanları 3 2 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 hocam cevap gelmiyor
cantara Administrator Yönetici Admin MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Emre Cihazım Xiaomi 13 Konum Ankara Katılım 1 Mayıs 2014 Konular 427 Mesajlar 15.596 Çözümler 63 Tepkime puanı 24.118 Puanları 438 2 Ağustos 2021 #4 Tek konu üzerinden devam ediniz.