- Adım
- Mahmut
- Cihazım
- Xiaomi Mi Note3
- Konular
- 40
Merhaba, bugün Hepsiburada sitesinden hepsiburada satıcılı olarak aldığım ikinci airdots geldi. Kutuyu açmadan inceledim orijinal ürün olarak görünüyor. Daha sonra kutuyu açtım ürünü inceledim ve önceki ürün ile karşılaştırdım. Malzeme kalitesi ve dokusu bana daha düşük geldi tokluk gitmiş, çevremdekiler de beni onayladı. Menteşe sistemi daha kalitesiz hissettirdi. Sonra ürünün bağlantısını yaptım ve ses performansına geçeyim dedim. Sonuçta önemli kısım o. Aynı müzik ve kulaklıkları değiştirerek yaptığım dinlemelerde basslarda bir miktar düşüklük hissettim ilk aldığım kulaklık daha doygun sesler veriyor.
İlk aldığım kulaklığı yine hepsiburada satıcılı olarak almıştım( 159 TL).
Şuan anlamadığım kısım ürün fiyatı düşünce kalitesi de mi düştü? Göründüğü üzere orijinal bir ürün bu standart bir yapısı sesi olmalı bence geçen ay aldım iyiydi bu ay kötü çıktı olması garip. Şimdi anlıyorum ki bazı arkadaşlar bass ı zayıf diyordu. Bazıları da yok çok iyi diyordu. Nedeni insanların tatmin seviyesi değil kulaklıklar arasındaki kalite ve ses farklarıymış.
Kutu derinliklerinden ulaştığım garanti belgesi.
İlk aldığım kulaklığı yine hepsiburada satıcılı olarak almıştım( 159 TL).
Şuan anlamadığım kısım ürün fiyatı düşünce kalitesi de mi düştü? Göründüğü üzere orijinal bir ürün bu standart bir yapısı sesi olmalı bence geçen ay aldım iyiydi bu ay kötü çıktı olması garip. Şimdi anlıyorum ki bazı arkadaşlar bass ı zayıf diyordu. Bazıları da yok çok iyi diyordu. Nedeni insanların tatmin seviyesi değil kulaklıklar arasındaki kalite ve ses farklarıymış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kutu derinliklerinden ulaştığım garanti belgesi.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: