Soru Redmi airdots

D1rty03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
samsung s8+
Konular
24
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu.stable
Telefon Modeli
mi9t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Herkeze merhaba internetten redmi airdots sipariş ettim. Elime gelen ürün fake çıktı ama ses kalitesi iyi olduğundan iade etmedim satıcı alabileceğini söylese de. Sorum şu: ses kalitesi güzel ama 1 saniyelik bir gecikmeyle gelmeye başlıyor ses. Müzik dinlerken sorun değil fakat PUBG falan ses kasarken ya da ateş ederken 1 sn geriden başlayınca sürekli sorun oluyor. Bu orjinal redmi airdotta da bu şekilde midir yoksa orjinalinde anında geliyor mu ses?

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Neden sahte ürün kullanmak istiyorsunuz ki, orjinalden daha iyi nasıl olabilir?
Ben müzik dinliyorum, gecikme olmuyor.

Oyla:

ArdaBey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuz Stinso
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
2
Sahte olduğu kanısına nereden vardınız,yeni replikalar orijinalinden farksız hocam,bir de replikanin bataryaları sertifikasiz olduğu için ne olacağı belli olmaz.

Oyla:

Kaanx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
A2 lite
Konular
25
Herkeze merhaba internetten redmi airdots sipariş ettim. Elime gelen ürün fake çıktı ama ses kalitesi iyi olduğundan iade etmedim satıcı alabileceğini söylese de. Sorum şu: ses kalitesi güzel ama 1 saniyelik bir gecikmeyle gelmeye başlıyor ses. Müzik dinlerken sorun değil fakat PUBG falan ses kasarken ya da ateş ederken 1 sn geriden başlayınca sürekli sorun oluyor. Bu orjinal redmi airdotta da bu şekilde midir yoksa orjinalinde anında geliyor mu ses?
Sahte olduğunu nasıl anladınız?

Oyla:
Üst Alt