Yardım Redmi Airdots Sağ Kulaklık Çalışmıyor

Nitroj3n

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rıza
Cihazım
Xiaomi Redmi s2
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
.
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Bugün elime geçmiş olan Trendyoldan aldığım ve orijinallik doğrulaması yaptığım kulaklığım ilk başta her iki tarafta çalışıyordu fakat sonradan sağ taraf çalışmamaya başladı ne ışığı yanıyor ne ses geliyor lütfen yardım edin
.

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Bugün elime geçmiş olan Trendyoldan aldığım ve orijinallik doğrulaması yaptığım kulaklığım ilk başta her iki tarafta çalışıyordu fakat sonradan sağ taraf çalışmamaya başladı ne ışığı yanıyor ne ses geliyor lütfen yardım edin
.
İki kulaklığı da aynı anda kabından çıkartırsanız otomatik olarak birbirine bağlanması ve sizin sağ kulaklığı cihazınızla eşleştirmeniz lazım. Olmuyorsa cihazınızı fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin.
  1. Cihazınızı fabrika ayalarına döndürmek için iki kulaklığın da butonuna 15 saniye basılı tutun.
  2. Kulaklıklarda 3 kere kırmızı-beyaz ışık yanacaktır ve kendini kapatacaktır.
  3. Kulaklıklarınız başarıyla fabrika ayarlarına dönmüştür, kutuya koyun ve çıkartın. Senkronize bir biçimde çalışacaklar.
Bu yöntemi deneyiniz hocam

Oyla:

Nitroj3n

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rıza
Cihazım
Xiaomi Redmi s2
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki kulaklığı da aynı anda kabından çıkartırsanız otomatik olarak birbirine bağlanması ve sizin sağ kulaklığı cihazınızla eşleştirmeniz lazım. Olmuyorsa cihazınızı fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin.
  1. Cihazınızı fabrika ayalarına döndürmek için iki kulaklığın da butonuna 15 saniye basılı tutun.
  2. Kulaklıklarda 3 kere kırmızı-beyaz ışık yanacaktır ve kendini kapatacaktır.
  3. Kulaklıklarınız başarıyla fabrika ayarlarına dönmüştür, kutuya koyun ve çıkartın. Senkronize bir biçimde çalışacaklar.
Bu yöntemi deneyiniz hocam
Hocam dediğim gibi solda kırmızı yanıyor sağda yanmıyor

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Hocam dediğim gibi solda kırmızı yanıyor sağda yanmıyor
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
'den sonrasını izleyiniz bilgi veriyor

Oyla:

Nitroj3n

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rıza
Cihazım
Xiaomi Redmi s2
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
'den sonrasını izleyiniz bilgi veriyor
Hocam bozuldu galiba iade edesim de yok artık iade etmekten bıktım önceki aldığım airdots ta hiç şarj olmuyodu bu ilk başta oluyordu çalışıyordu sonradan böyle oldu

Oyla:

hknyllmz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 10T PRO
Konular
25
trendyola zaten hiç güvenmiyorum airdots konusunda avmde mi storeden 130 ₺ almıştım kaç ay oldu mis gibi çok memnunum

Oyla:
Üst Alt