Yardım Redmi airdots kulaklık aldım yaklaşık 1hafta oldu kutusuna koyunca şarj olma durumuna gelmiyor

Enesugur68

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
S8+
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android sürümü 9
Telefon Modeli
S8 plus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Yaklaşık 1 hafta önce redmi airdots aldım kutuya koyunca şarj olma durumuna geçmiyor hâla cihaza bağlı kalıyor kapanmıyor müzik kutu içerisinde çalmaya devam ediyor anca şarjı varken şarja takip çıkardığım zaman düzeliyo ama yine aynısı oluyor tekrarladığım zaman

Erdinç25

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Erdinç
Cihazım
Mi A1
Konular
18
Yaklaşık 1 hafta önce redmi airdots aldım kutuya koyunca şarj olma durumuna geçmiyor hâla cihaza bağlı kalıyor kapanmıyor müzik kutu içerisinde çalmaya devam ediyor anca şarjı varken şarja takip çıkardığım zaman düzeliyo ama yine aynısı oluyor tekrarladığım zaman
Yeni aldıysanız kulaklıkların altında şarj için temas yerlerinde küçük jelatinler oluyo görülmüyo bazen ,çıkarmadıysanız ondan olabilir

Oyla:

Enesugur68

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
S8+
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni aldıysanız kulaklıkların altında şarj için temas yerlerinde küçük jelatinler oluyo görülmüyo bazen ,çıkarmadıysanız ondan olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Jelatin yok bikaç gün önce gayet sağlam kullanıyordum

Oyla:

Deadpool45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan Gülen
Cihazım
Xiaomi redmi 8
Konular
1
Yaklaşık 1 hafta önce redmi airdots aldım kutuya koyunca şarj olma durumuna geçmiyor hâla cihaza bağlı kalıyor kapanmıyor müzik kutu içerisinde çalmaya devam ediyor anca şarjı varken şarja takip çıkardığım zaman düzeliyo ama yine aynısı oluyor tekrarladığım

Bu sorun bende de var bir çözüm bulabildiniz mi?

Oyla:

ozgejohn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
- resetleme