Soru Redmi Airdots Hakkında

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Merhaba arkadaşlar. Okula gidip gelirken epey uzun bir süre yürüyorum ve yolda canım sıkılıyor. Bu yüzden müzik dinlemek istiyorum. Aslında kablosuz kulaklığım var fakat kabloyla iki kulaklık birbirine bağlı olduğu için dışarıda kullanamıyorum. Yürürken bir tanesini takmam gerekiyor ki dışarıdaki sesleri de duyayım ve araba çarpması gibi durumlar yaşanmasın.
Redmi Airdots'un güzel bir kulaklık olduğunu duydum. Şarjı da iyi gidiyormuş. Yalnız dışarıya çok ses verdiğini söylüyorlar ve dizi vs. izlerken sesin geriden geldiğini söylüyorlar. Sizde böyle bir durum var mı?
Bir de eğer bunu almayıp şunu al diyeceğiniz "daha ucuz" bir kulaklık varsa ve yazarsanız çok sevinirim.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Bu tür silikonlu kulıkları taktıdığınızda dünyaya iletişim kesiliyor. QCY'nin T3 kulaklığı biraz daha iyi diğerlerine göre sesi daha az kesecektir.

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Disariya ses en yüksek ayarda biraz veriyor. Ama biraz. Rakip olarak QCY var var. İkisi de sizi uzmez neredeyse ayni performansı verirler.
6 aydir redmi airdots kullaniyorum sesi disari vermesi ya da izlerken sesin geriden gelmesk gibi şikayetlerim olmadi. Gecikme gozle gorulmeyecek seviyede olur çünkü kablosuz kulaklık ama Bluetooth 5.0 var. Daha iyisi zaten yok :)

Oyla:

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Ekonomist
Konular
76
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tür silikonlu kulıkları taktıdığınızda dünyaya iletişim kesiliyor. QCY'nin T3 kulaklığı biraz daha iyi diğerlerine göre sesi daha az kesecektir.

Bütçemi aşıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Disariya ses en yüksek ayarda biraz veriyor. Ama biraz. Rakip olarak QCY var var. İkisi de sizi uzmez neredeyse ayni performansı verirler.
6 aydir redmi airdots kullaniyorum sesi disari vermesi ya da izlerken sesin geriden gelmesk gibi şikayetlerim olmadi. Gecikme gozle gorulmeyecek seviyede olur çünkü kablosuz kulaklık ama Bluetooth 5.0 var. Daha iyisi zaten yok :)
Teşekkür ederim hocam. Ses kalitesinden memnun musunuz?

Oyla:
Üst Alt