Çözüldü Redmi AirDots Garanti

Morwae

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi Band 4
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Çin Versiyon
Telefon Modeli
Redmi Airdots
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba. Dün MIUI Türkiye ve Cepport üzerinden Redmi Airdots satın aldım. Ürünün Xiaomi Türkiye garantili olduğu yazıyordu satın aldığım sayfada ancak kutusundan herhangi bir garanti belgesi çıkmadı. Ürünün global değil çin versiyonu geldi. Garantisi yok mu acaba ürünümün? :/

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ürününüz Xiaomi Türkiye garantili hocam. Ürünle beraber gelen faturayı kaybetmeyin. Her hangi bir sıkıntı yaşarsanız 0850 305 19 23 numaralı telefondan ulaşarak ürünü servise gönderebilirsiniz.

Oyla:

Morwae

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi Band 4
Meslek
Öğrenci
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürününüz Xiaomi Türkiye garantili hocam. Ürünle beraber gelen faturayı kaybetmeyin. Her hangi bir sıkıntı yaşarsanız 0850 305 19 23 numaralı telefondan ulaşarak ürünü servise gönderebilirsiniz.

Teşekkür ederim hocam. İyi forumlar <3

Oyla:

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Merhaba. Dün MIUI Türkiye ve Cepport üzerinden Redmi Airdots satın aldım. Ürünün Xiaomi Türkiye garantili olduğu yazıyordu satın aldığım sayfada ancak kutusundan herhangi bir garanti belgesi çıkmadı. Ürünün global değil çin versiyonu geldi. Garantisi yok mu acaba ürünümün? :/
Mi Band 4 için konuşuyorum;

Hocam ben biraz araştırdım, genpa ile görüştüm falan... Adamlar AKSESUAR desteği vermiyorlarmış. (Öyle söylendi bana, kimseyi yanıltmayayım. ) Çünkü ONARIMI söz konusu değilmiş. Arıza durumunda, hata kaynağına göre (kullanıcı/fabrikasyon) iade/değişim yapılıyormuş. Yani kimden alsak da aynı işlem söz konusuymuş. Bizi kandıran şey, "Xiaomi Türkiye Garantili" ibaresini görmek sanırım ürünlerde, ona kanıyoruz anlaşılan.

Sağlam satıcı ise, sorun olacağını sanmıyorum satış sonrası destek anlamında. Buradan ve Cepport'tan aldıysanız SIKINTI OLMAYACAĞI kanaatindeyim. İyi forumlar. :)

Oyla:

Morwae

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi Band 4
Meslek
Öğrenci
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi Band 4 için konuşuyorum;

Hocam ben biraz araştırdım, genpa ile görüştüm falan... Adamlar AKSESUAR desteği vermiyorlarmış. (Öyle söylendi bana, kimseyi yanıltmayayım. ) Çünkü ONARIMI söz konusu değilmiş. Arıza durumunda, hata kaynağına göre (kullanıcı/fabrikasyon) iade/değişim yapılıyormuş. Yani kimden alsak da aynı işlem söz konusuymuş. Bizi kandıran şey, "Xiaomi Türkiye Garantili" ibaresini görmek sanırım ürünlerde, ona kanıyoruz anlaşılan.

Sağlam satıcı ise, sorun olacağını sanmıyorum satış sonrası destek anlamında. Buradan ve Cepport'tan aldıysanız SIKINTI OLMAYACAĞI kanaatindeyim. İyi forumlar. :)
Gözümüz gibi bakacağız o zaman ürünlere hocam, elden gelen.. :)

Oyla:

Burak Tatoğlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
J6 plus
Konular
0
Bende airdots aldım hepsiburada uzerinden ama garanti belgesi yoktu ve sanirim bana gelen ürün sahte.Ne yapmalıyım ?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bende airdots aldım hepsiburada uzerinden ama garanti belgesi yoktu ve sanirim bana gelen ürün sahte.Ne yapmalıyım ?
Kutu arkasında yazan barkodlu bölümü kazıdıktan sonra çıkan kodu aşağıdaki bağlantıya yazıp çıkan sonucu paylaşır mısınız?

Oyla:
Üst Alt