- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Redmi note
- Konular
- 13
arkadaşlar redmi airdots en uygun ve garantili biçimde nereden alınır.çoğu sahte ürün olarak gönderiyor çok kararsız kaldım
Trendyol orijinal bildiğim kadarıyla ayrıca hepsiburada da da orijinal satılıyor bu iki sitede sahte ürün satılmazarkadaşlar redmi airdots en uygun ve garantili biçimde nereden alınır.çoğu sahte ürün olarak gönderiyor çok kararsız kaldım
Trendyoldan alıp sahte olduğu düşünülen ürünler mevcut.Trendyol orijinal bildiğim kadarıyla ayrıca hepsiburada da da orijinal satılıyor bu iki sitede sahte ürün satılmaz
Bu konudaki arkadaş Trendyol'dan alışveriş yapmış ve dolandırılmış. Konu sahibine önerim tekil kişilerden değil de direk olarak HepsiBurada, Trendyol.. gibi satıcılardan satın almandır. Eğer illa ben satıcıdan alıcam diyorsanız mağaza puanına ve yorumlarına dikkat etmek çok önemli.Trendyol orijinal bildiğim kadarıyla ayrıca hepsiburada da da orijinal satılıyor bu iki sitede sahte ürün satılmaz
GittiGidiyorda cepport ve buranın marketi var bunların birinden almami onerirmisiniz.hepsiburada biraz pahalı geldiAlicaksan hepsiburada dan al kardesim canin yanmasin
Bu linkteki yerden daha guvenilir bir yer yok.Hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Sitenin market bölümünde satılan ürünler aynı zamanda Cepport garantisi ve güvencesi altında tavsiye ederim.
Xiaomi Redmi Airdots TWS Bluetooth 5.0 Kulaklık
market.miuiturkiye.net