Soru Redmi 9T Turuncu Fastboot

0nurSahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mİ 8 SE
Meslek
Ne iş olsa yaparım
Konular
3
Redmi 9T cihazım turuncu fastboot modunda kalıyor. Sistem menüsüne bir şekilde ulaşabiliyorum. Wipe all data yaparak cihazımı sıfırladım fakat miui kurulumu yaptıktan sonra tekrar kendiliğinden kapanıp turuncu fastboot yazılı mod açılıyor. Yani kendi kendine kapanıyor.

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba,

Redmi 9T'nin turuncu fastboot moduna girmesi genellikle yazılım sorunlarından kaynaklanır. Bu sorunun çözümü için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Cihazınızda güncel bir MIUI yedeği olup olmadığını kontrol edin ve varsa geri yükleyin.

2. Eğer yedeğiniz yoksa, cihazınızı Fastboot moduna alın ve MIUI resmi web sitesinden uygun bir rom dosyası indirin.

3. Rom dosyasını yüklemek için MiFlash aracını indirin ve yükleyin.

4. MiFlash aracını açın ve cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın.

5. MiFlash aracında "refresh" butonuna tıklayın ve cihazınız gözükene kadar bekleyin.

6. "Flash" butonuna tıklayın ve rom dosyasını seçin.

7. İşlem bittikten sonra cihazınızı yeniden başlatın.

8. Cihazınız açıldığında, turuncu fastboot moduna girmemesi gerektiğini denetleyin.

Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, cihazınızı bir teknik servise göndermenizi öneririm.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bootloader kilidi açık ise rom yükleyin. IMEI atılmış cihaz ise modemde yüklemeniz gerekli..

0nurSahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mİ 8 SE
Meslek
Ne iş olsa yaparım
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bootloader kilidi açık ise rom yükleyin. IMEI atılmış cihaz ise modemde yüklemeniz gerekli..
Teşekkürler bootloader kilidini açana kadar böyle bir problem ile karşılaşmamıştım. Maalesef ki bilgisayara erişim sıkıntım olduğundan dolayı yapamıyorum bootloader kilidini tekrardan kapatmak mümkünmüdür. Hâli hazırda geliştirici romları ile değil de bir süre daha xiaominin gönderdiği stabil güncellemeler ile devam etmek istiyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
imei atılmış cihaz ise kapatmayın. Türkiye cihazı ise tabiki fastboot rom yüklerken clean and lock seçerek kilidi kapatabilirsiniz..

0nurSahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mİ 8 SE
Meslek
Ne iş olsa yaparım
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
imei atılmış cihaz ise kapatmayın. Türkiye cihazı ise tabiki fastboot rom yüklerken clean and lock seçerek kilidi kapatabilirsiniz..
Evet türkiye cihazı şuan cihazım teknik servis de geri teslim aldığımda aynı problem devam ederse mecburen temiz bir kurulum yaparak bt kilidini kapatacağım. Teşekkür ederim

Üst Alt