Yardım Redmi 9T Magiskten sonra çalışmamaya başladı

silkeater

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi 9T
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
crDroid 9 (a13)
Telefon Modeli
Redmi 9T (lime)
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar Redmi 9T'ye crDroid ve nikgapps indirdikten sonra magisk indirdim ve telefonum artık bi rom alamıyo ve şu anda Orangefox recovery'de kaldı.

curtana73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
40
Bootloader kilidi açık olduğuna göre fastboot rom yükleme şansın var. Telefonun ses kısma ve kapatma tuşlarına aynı anda basılı tutarak fastboot moda geçirebilirsin. Ama bundan önce modeline ve android versiyonuna uygun fastboot rom indirmelisin. Telefonun sürücüleri ve adb ve fastboot yüklenmiş olmalı bilgisayarda, yok ise platform-tools.zip'i (adb ve fastboot var içerisinde) indirip klasöre çıkarttıktan sonra kullanabilirsin. Platform tools içindeki adb.exe fastboot.exe ve tüm .dll dosyalarını fastboot romu klasöre çıkarttıktan sonra o klasöre kopyala. Telefon fastboot modta ve bilgisayara bağlı iken aşağıdaki bat dosyasını çalıştır:
flash_all.bat

Son düzenleme:
Oyla:

silkeater

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi 9T
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidi açık olduğuna göre fastboot rom yükleme şansın var. Telefonun ses kısma ve kapatma tuşlarına aynı anda basılı tutarak fastboot moda geçirebilirsin. Ama bundan önce modeline ve android versiyonuna uygun fastboot rom indirmelisin. Telefonun sürücüleri ve adb ve fastboot yüklenmiş olmalı bilgisayarda, yok ise platform-tools.zip'i (adb ve fastboot var içerisinde) indirip klasöre çıkarttıktan sonra kullanabilirsin. Platform tools içindeki adb.exe fastboot.exe ve tüm .dll dosyalarını fastboot romu klasöre çıkarttıktan sonra o klasöre kopyala. Telefon fastboot modta ve bilgisayara bağlı iken aşağıdaki bat dosyasını çalıştır:
flash_all.bat
Hocam mi flash tool ile oluyor da değil mi

Oyla:

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
Hocam mi flash tool ile oluyor da değil mi
Evet Mi Flash ile cihaza uygun fastboot ROM kurulumu yapın. ROM'u yüklerken uygulamada alt kısımda "clean_all" seçeneğinin etkin olmasına dikkat edin.

Oyla:
Üst Alt