Yardım Redmi 9T LTE/4.5G Şebeke Sorunu

srvaughan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
Mi box S
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global V12.0.1.0.OJFMIXM
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi 9T
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar. Telefonda bootloader kilidi açık ve IMEI işlemi yapılmış durumda. MIUI 12 ve Redmi 9T lime romu yüklü. Bu işlemlerin hiçbiri benim tarafımdan yapılmadı.

Telefon Türk Telekom hatlarla 4.5G ile çalışıyor fakat Vodafone ile çalışmıyor. Hat taşıma işlemi yapınca bu durumu fark ettim. Sadece 2G ve 3G ile çalışabiliyor. Eğer 3G öncelikli olarak seçersem tüm işlemlerimi yapabiliyorum. Fakat 4.5G öncelikli seçtiğim anda şebeke sürekli gidip geliyor. 4.5G sembolü çıktığı anda şebeke gidiyor yaklaşık 10 saniye sonra yeniden geliyor ve gidiyor. Sorunun sim karttan kaynaklanabileceğini düşünerek başka telefonlara taktım. Onlarda hiçbir problem yok. Yani sim kart kaynaklı değil. Telefona daha önceden IMEI işlemi yapan kişiyle görüştüm farklı (eski telefonumun) bir IMEI attı fakat sorun hala aynen devam ediyoruz. Bu sorunun neyden kaynaklandığı hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Teşekkür ederim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
ayarlar / telefon hakkında / tüm özellikler kısmından model numarası sonra harfi nedir bakarmısınız?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Direnç değişimi ile global yapılmış çin model cihaz. Tamiri yok diye biliyorum şebeke gider gelir bu modelde. Globallerinde sorun olmuyor... Aldığınız yer ile iletişime geçin..

Oyla:

srvaughan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
Mi box S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direnç değişimi ile global yapılmış çin model cihaz. Tamiri yok diye biliyorum şebeke gider gelir bu modelde. Globallerinde sorun olmuyor... Aldığınız yer ile iletişime geçin..
Türk Telekom'da sorun yaşamayıp, Vodafone'da yaşamam biraz enteresan geldi açıkçası. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Aldığım yer ile de bir görüşeyim.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Türk Telekom'da sorun yaşamayıp, Vodafone'da yaşamam biraz enteresan geldi açıkçası. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Aldığım yer ile de bir görüşeyim.
band sorunu malesef. cihazınızda eksik olan bandları telekom kullanmazken vodafone kullanıyor demekki.

Son düzenleme:
Oyla:

srvaughan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
Mi box S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
band sorunu malesef. cihazınızda eksik olan bandları telekom vodafone kullanıyor demekki.
Haklısınız. Hattı başka Xiaomi telefona takarak Vodafone'un kullandığı banda baktım. Benim telefonumda eksik olan bandlar var. Çok teşekkür ederim. Sağolun zaman ayırdığınız için.

Oyla:
Üst Alt