Yardım Redmi 9T lime custom rom ve recovery kurulumu

brbro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yok
Cihazım
Redmi 9T
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 14.0.3
Telefon Modeli
Redmi 9T (lime)
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhaba redmi 9t telefonuma project infinity x rom kurmak istiyorum bu konularda acemiyim biraz arastirinca istedigim rom'u kurmak icin twrp yuklemem gerektigini, twrp yuklemek icin ise bootloader acmam gerektigini ogrendim, biraz daha arastirdigimda gordugum bootloader acma metodlari hep xiaomi hesabi acilarak yapiliyor fakat xiaomi hesabim yok ve acmak da istemiyorum hesapsiz yapmanin bir yolu yok mudur?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hesapsız yapmanın bir yolu olup olmadığını da tam araştıracak iken yoruldunuz sanırım ve buraya sormaya karar verdiniz, bakalım bilen birileri varmı

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:

brbro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yok
Cihazım
Redmi 9T
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesapsız yapmanın bir yolu olup olmadığını da tam araştıracak iken yoruldunuz sanırım ve buraya sormaya karar verdiniz, bakalım bilen birileri varmı

evet yoruldum sabahtan beri cihazin salak sacma hatalariyla ugrasiyorum. yardim almak yerine terslenecegimi bilsem sormazdim

Oyla:

ahmet6680

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
merhaba redmi 9t telefonuma project infinity x rom kurmak istiyorum bu konularda acemiyim biraz arastirinca istedigim rom'u kurmak icin twrp yuklemem gerektigini, twrp yuklemek icin ise bootloader acmam gerektigini ogrendim, biraz daha arastirdigimda gordugum bootloader acma metodlari hep xiaomi hesabi acilarak yapiliyor fakat xiaomi hesabim yok ve acmak da istemiyorum hesapsiz yapmanin bir yolu yok mudur?
Şuan bootloader açmak için iki yöntem mevcut.
1. Mi hesabı ile.
2. Server dan açtırmak ( server fiyatları baya pahalıydı, en son 30 dolar falan diye duymuştum.)

Son düzenleme:
Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
evet yoruldum sabahtan beri cihazin salak sacma hatalariyla ugrasiyorum. yardim almak yerine terslenecegimi bilsem sormazdim
Niye terslendiğinizi düşündüğünüzü anlayamadım, daha önceki konunuzda bu soruyu 2 defa sormussunuz ve cevabını almışsınız zaten, aynı soruyu 99 defa sorunca, inanın ki cevaplar değişmeyecek.
Sayın ahmet6680 hocam da üstte son 1 kere daha cevap vermiş size.

Oyla:
Üst Alt