Yardım Redmi 9T Kapandı Açılmıyor

Parsbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed Sai
Cihazım
Redmi 9T
Konular
1
Az Önce Cihazımın Önbellek Temizliğini Yaptım Yeniden Başlatayım Dedim. İşlemi Yaptıktan Sonra Cihaz Kapandı Açılmıyor. Cihazda Herhangi Bir Donma Kasma vs. Durumu Yoktu. Resetleme İşlemi Yapıyorum Tepki Vermiyor. Ne Yapmam Gerekiyor ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Az Önce Cihazımın Önbellek Temizliğini Yaptım Yeniden Başlatayım Dedim. İşlemi Yaptıktan Sonra Cihaz Kapandı Açılmıyor. Cihazda Herhangi Bir Donma Kasma vs. Durumu Yoktu. Resetleme İşlemi Yapıyorum Tepki Vermiyor. Ne Yapmam Gerekiyor ?
Açılmıyordan kastığınız mi logosunda takılıyor mu. Yoksa hiçbir şekilde ekran gelmiyor mu? Mi logosunda kalıyorsa. Ses açma+ güç tuşu ile recoverye girin ve wipe data yapın ( cihaz yurt dışı ise yapmayın IMEI silinir.) Ekran hiç tepki vermiyorsa elinizi hiç kaldırmadan güç tuşuna 1 dakika boyunca basın. Eğer onda da tepki vermiyorsa bir kablo ile bilgisayara bağlayıp aygıt yöneticisinden nasıl gözüküyor ona bakın. Birde önbellek temizliğini ne aracılığıyla yaptınız?

Parsbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed Sai
Cihazım
Redmi 9T
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açılmıyordan kastığınız mi logosunda takılıyor mu. Yoksa hiçbir şekilde ekran gelmiyor mu? Mi logosunda kalıyorsa. Ses açma+ güç tuşu ile recoverye girin ve wipe data yapın ( cihaz yurt dışı ise yapmayın IMEI silinir.) Ekran hiç tepki vermiyorsa elinizi hiç kaldırmadan güç tuşuna 1 dakika boyunca basın. Eğer onda da tepki vermiyorsa bir kablo ile bilgisayara bağlayıp aygıt yöneticisinden nasıl gözüküyor ona bakın. Birde önbellek temizliğini ne aracılığıyla yaptınız?
Yeniden başlat seçeneğine bastığım an telefon kapandı hiç tepki vermiyor. ekran vs. gelmiyor. bilgisayara bağladım oradan da bir sonuç çıkmadı. 7 saattir aynı şekilde kapalı konumda. resetleme işlemine de tepki vermiyor. ön bellek temizliği günlük yaparım bir sorun olmuyor. cihaz yurtdışı değil ve cihaz da 3. parti uygulama bulunmamakta.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular