Çözüldü Redmi 9t İlk Şarj Süresi

Mahsun Kul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahsun Kul
Cihazım
Redmi 9t
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.5
Telefon Modeli
Redmi 9t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar.
Forumda yeniyim o sebeple hatalı bir kısma yazıyorsam kusuruma bakmayın lütfen.
Dün Redmi 9t cihaz satın aldım. Bugün ilk kez şarja takmam gerekti. Saat 15.50-16.00 civarlarında telefon kapalı vaziyetteyken şarj adaptörünü bağladım.
Ben şu an bunları yazarken henüz %72'ye kadar erişmişti.
Bu durum normal midir ilk şarj süresi için? Şarj bitip telefonu açtığımda kontrol etmem ya da yapmam gereken bir şey var mıdır?

Çözüm
Normal değil elbette, kapalı halde 3,5 saatde şarjın %72 sini doldurması. Cihaz ve aksesurlar orjinal mi ? Eğer öyle ise başka bir şarj aleti deneyin
Kapalı vaziyette şarja taktığımdan hızlı şarjda mı yoksa normalde mi bilemiyordum. %100'ü görüp açınca hızlı şarja geçmediğini gördüm. Kabloyu çıkarıp takınca hızlı şarja geçti. Muhtemel ki anlık bir problemi gelecek şarjda anlaşılır artık. Teşekkür ederim.

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
137
Normal değil elbette, kapalı halde 3,5 saatde şarjın %72 sini doldurması. Cihaz ve aksesurlar orjinal mi ? Eğer öyle ise başka bir şarj aleti deneyin

Oyla:

Mahsun Kul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahsun Kul
Cihazım
Redmi 9t
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapalı vaziyette şarja taktığımdan hızlı şarjda mı yoksa normalde mi bilemiyordum. %100'ü görüp açınca hızlı şarja geçmediğini gördüm. Kabloyu çıkarıp takınca hızlı şarja geçti. Muhtemel ki anlık bir problemi gelecek şarjda anlaşılır artık. Teşekkür ederim.

Oyla: Çözüm

kaan kataba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kaan
Cihazım
tecno camon 18p
Konular
0
hocam merhaba
9T yi babam için aldık ancak sizinle aynı sorun var uzun şarj süresi 20 dk da %10 arttı sizin sorun çözülmüş müydü?

Oyla:
Üst Alt