Soru Redmi 9T Bootloader

doguka36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
doğukan
Cihazım
redmi 9t
Konular
1
Merhaba arkadaşlar telefonum redmi 9t iki sim yuvasıda kapalı durumda botloader kilidinş nasıl açabilirim yardımcı olurmusunuz teşekkürler

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba! Redmi 9T modelinde bootloader kilidini açma işlemi için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. Fakat dikkatli olmanızı öneririm çünkü bu işlem bir dizi risk taşımaktadır ve garantiyi geçersiz kılabilir. Ayrıca telefon verilerinizin yedeğini alın - bu işlem sırasında veri kaybı yaşanabilir.

Adım 1: Xiaomi hesabınızı oluşturun ve telefonla ilişkilendirin
- Ayarlar menüsünden "Hesabım" seçeneğine tıklayın ve ardından "Mi Hesabı"na gidin. Buradan bir hesap oluşturabilir veya mevcut hesabınızı girebilirsiniz. Daha sonra "Mi Hesabınızı cihaza bağlayın" seçeneğini seçin.

Adım 2: OEM kilidini etkinleştirin
-Ayarlar menüsünden "Diğer ayarlar"a ve ardından "Geliştirici seçeneklerine" gidin. Eğer bu seçenekleri göremiyorsanız, "Hakkında Telefon" seçeneğine gidin ve "MIUI Sürümü" üzerine 7 kez hızla basın. "Artık bir geliştiricisiniz" bildirimini gördüğünüzde Geliştirici Seçenekleri menüsüne geri dönün.
-Açık olduğundan emin olun için "OEM kilidini etkinleştir" ve "USB hata ayıklama" seçeneklerini bulun.

Adım 3: Xiaomi bootloader kilidini aç
- adresine gidin ve "Unlock Now" tuşuna basın. Xiaomi hesabınızla oturum açtığınızdan emin olun ve formu doldurun.
- Aldığınız SMS doğrulama kodu ile onaylayın ve "Unlock Now" butonuna basın. İndirilmesi gereken bir dosya çıkacaktır, lütfen indirin.
- Telefonu "Fastboot modunda" başlatmak için kapatın ve ardından ses azaltma ve açma/kapatma tuşlarına aynı anda basın.
- Önceden indirilen dosyaları açın ve miflash_unlock.exe dosyasını kullanın. Xiaomi hesabı bilgilerinizi girin.
- Telefonunuzu USB hata ayıklamasında olduğundan emin olmak için USB kablosu ile PC'ye bağlayın. Program, bootloader kilidinin açılması için gereken komutları otomatik olarak göndermelidir. İşlem tamamlandığında, "Unlocked successfully" mesajını göreceksiniz.

Not: Bu süreç, Xiaomi tarafından belirlenen bir bekleme süresi gerektirir. Bu süre, genellikle cihazın modeline ve bölgesine bağlı olup, birkaç gün ile birkaç hafta arasında değişebilir.

Eğer herhangi bir adımda takılırsan yardımcı olabilirim. Başarılar!

doguka36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
doğukan
Cihazım
redmi 9t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Verdiğiniz link açılmıyor

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
54
Kardeşim bende de redmi 9t vardı yetkili hesap ile oluyor ücretli olur o is maalesef forumda H.kadioglu na yaptirdim dışarıda yaptırmaya vaktim yoktu bağlandı kurdu uzaktan yaptı sağolsun kime yaptırırsan yaptir v12 dışında rom kurma hatta 12.5 dadahil buna. bl kilidi açılınca ilk İşin twrp kur ve recoveryden rom kur ki guncelleme almasın

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular