Yardım Redmi 9T Bootloader kilidini nasıl kapatabilirim ?

efesirin546

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi Redmi 9T
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.7.0
Telefon Modeli
Redmi 9T
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba ben Redmi 9T telefonumun bootloader kilidini kapatmak istiyorum , çünkü daha 1 yıllık garantisi var ? Bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz , sevinirim.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
ne yaptıgınızı biliyorsanız kapatın yoksa büyük sorunlar açabilir cihazı fastboot moduna alın "adb klasörü içinde cmd ekranını açıp "fastboot oem lock"yazarsanız bootloader kilitlenecektir rom da bir sorun varsa root vs recovery telefon brick hale gelebilir

Oyla:

efesirin546

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi Redmi 9T
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne yaptıgınızı biliyorsanız kapatın yoksa büyük sorunlar açabilir cihazı fastboot moduna alın "adb klasörü içinde cmd ekranını açıp "fastboot oem lock"yazarsanız bootloader kilitlenecektir rom da bir sorun varsa root vs recovery telefon brick hale gelebilir
Merhaba romu falan hiç bir şekilde ellemedim, sadece bootloader kilidini açtım ve ne root attım ne farklı bir rom attım.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Merhaba romu falan hiç bir şekilde ellemedim, sadece bootloader kilidini açtım ve ne root attım ne farklı bir rom attım.
sorun olmayacaktır eger işinize yaramayacaksa neden bootloader açmayla ugraştınız ki ?

Oyla:

efesirin546

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi Redmi 9T
Konular
4
sorun olmayacaktır eger işinize yaramayacaksa neden bootloader açmayla ugraştınız ki ?
Sadece denemek istedim, merak işte 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani dediğim gibi hiç bir şekilde bootloader kilidini açtıktan sonra sürüm düşürme yada başka bir roma geçme yapmadım. Dediğiniz gibi fastboot oem lock yazıp cihaz brick falan olmadan başarılı bir şekilde bootloader kilidini kapatabilirim değiilmi ?

Oyla:

efesirin546

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi Redmi 9T
Konular
4
Yinede stock rom kurmama gerek varmı ?

Oyla:
Üst Alt