Yardım Redmi 9T Bootloader Kapalı Bricked

korkmass

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 9T
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
hatırlamıyorum
Telefon Modeli
Redmi 9T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar. Konuyu sadece bugün araştırabildiğim için çok fazla dahil olamadım o yüzden terimleri yanlış kullanırsam affola. IMEI atılmış Redmi 9T telefonumu güncelleyince NV data is corrupt hatası aldım. İnternetten araştırınca bootloader kilidi açık olunca rahatça rom atılabildiğini gördüm. Ancak durumdan haberdar olmadığım için bootloader kilidim kapalı. Bu kilit kapalıyken cihazı kurtarmam mümkün mü?

Forumdaki bu konuyla ilgili çözümü gördüm, ancak Xiaomi ADB kullanamadım. Minimal ADB kullandığım zaman ise adb: failed to read command: No error hatası aldım.

Takdir edersiniz ki EDL modunu kullanmak istemiyorum ancak son çare gözüyle de bakıyorum. Yardımcı olabilir misiniz.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
EDL mode Son çare değil zaten TEK çare. Onu da zaten siz yetkisiz kullanamazmısınız.. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz. EDL için arka kapağı sökerseniz uzak bağlantı ile hallederiz..

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
H.kadioglu hocamızı öneririm ücretli destek alabilirsiniz bizzat bende destek aldım gözünüz kapalı guvenebilirsiniz işinin ehli bir hocamiz

Oyla:

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130