Yardım redmi 9t 4G model no M2010J19SG

hako_99229

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
HAKKI
Cihazım
REDMİS2+9T LİME
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global android 10 miui 12.0.5
Telefon Modeli
redmi 9t 4g-128
Bootloader Kilidi
Açık
merhabalar ; cihazım yurtdışı redmi 9t 4-128 . cihazın botloadır kilidini açıp twrp yükledikten sonra fastboot ekranında kaldı. hangi rom u indirip twrp den kurmaya çalışırsam çalışayım flash yapmıyor. mi flashtol da denedim olmuyor. cihazda andoid 10 miui 12.05 yüklü idi. yardımcı olabilir misiniz.

tskrn6620

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
note8
Konular
0
merhabalar ; cihazım yurtdışı redmi 9t 4-128 . cihazın botloadır kilidini açıp twrp yükledikten sonra fastboot ekranında kaldı. hangi rom u indirip twrp den kurmaya çalışırsam çalışayım flash yapmıyor. mi flashtol da denedim olmuyor. cihazda andoid 10 miui 12.05 yüklü idi. yardımcı olabilir misiniz.
çözüm buldunuz mu?

Oyla:

hako_99229

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
HAKKI
Cihazım
REDMİS2+9T LİME
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çözüm buldunuz mu?
Bir şekilde fastboot format attım. Kendim çözdüm. Başkan. Bir iki kere format atmaya çalıştım hep hata verdi. 3 de başka yerden fastboot rom indirdim o oldu. Buradan kimse pek ti ye almadı beni. Avrupa sayfası daha verimli oldu. İşin aslı. Adamlar çok yoğun hangi biriyle uğraşsın diyeceğim ama Avrupa Xiaomi yardım sayfasında da aynı yoğunluk vardır tahminimce. Anlayacağın gemisini kurtaran kaptan. Şimdide IMEI change işine girmeyi düşünüyorum. Becerebilirsek

Oyla:
Üst Alt