Yardım Redmi 9S Kamera Hatası

cagladefnem

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cagla
Cihazım
redmi note 9s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 11.0.9
Telefon Modeli
REDMİ NOTE 9S
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba;
cihazı alalı 3 hafta oldu 3 defa kamera hatası açılmıyr sorunu ile karşılastım geri bildirim yaptım ama geri dönüş olmadı bunun nedeni nedir ne yapmam lazım.ayrıca instagram uygulamasına daha evvel galeriden fotograflar geliyordu ancak dün itibariyle gelmiyor diğer seceneğini secince fotolar geliyor.konuşma esnasında sesi az duyuyorum.konusma sırasında bazen ekran kapanıyor aranılan kişi gözükmüyor

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
34
Yüksek ihtimalle bahsettiğiniz sorunların tamamı yazılımsal gibi görünüyor. Cihazı aldıktan sonra yazılım güncellemesi yaptıysanız; bilgilerinizi yedekleyip cihazı fabrika ayarlarına döndürmenizde fayda olabilir. bu da işe yaramazsa cihazınız garantili ise servise gönderebilirsiniz.

Oyla:

cagladefnem

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cagla
Cihazım
redmi note 9s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim ,teknik destek bağlanıp uygulma üzerinden destek vermiyormu bunu nasıl öğrenebilirim.yani firmanın teknik destek servisi ile nasıl görüşeblirim. yeni bir telefon niye garantiye yollayayımki emin olamadım .yardımcı olursanız sevinirm

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
34
Cihazınız hangi firmadan garantili bilmiyorum ama garanti belgesinde telefon numaraları mevcuttur. peki fabrika ayarlarına dönmeyi denediniz mi?

Oyla:

cagladefnem

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cagla
Cihazım
redmi note 9s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba; hayır denemedim korkuyorum açıkcası ,bugun sabahda aramalarda ses gelmedi kapnıp acınca geri geldi 21 gün oldu alalı çok mutsuzum .

Oyla:
Üst Alt