Yardım Redmi 9C saçma sorun?

• Konbuyu başlatan fdp
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 151

fdp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi 9C
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.8 kararlı
Telefon Modeli
Redmi 9C
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba. Ne yapacağımı bilemediğim çok saçma bir sorun yaşıyorum. Sorun şu şekilde:

Uygulama iconlarının bulunduğu anasayfa gayet düzenli bir şekilde duruyor. Gece yatmadan önce şarja takıyorum, sabah kalktığımda bakıyorum ki tüm anasayfa iconları 2. sayfaya kaymış. Anasayfa bomboş. Bununla birlikte 5x6 boyutlarında olan saat widget'i tüm sayfayı kaplayacak şekilde genişlemiş. Anasayfa iconları geri taşımaya kalktığımda saat sayfanın tamamını kapladığı için boş yer yok diyor. Telefona reset atmadan saat widget'i kendi boyutuna geri dönmüyor. Bir fikri olan var mı?

mzo69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mzo
Cihazım
mi 9T
Konular
7
Arkadaşlar merhaba. Ne yapacağımı bilemediğim çok saçma bir sorun yaşıyorum. Sorun şu şekilde:

Uygulama iconlarının bulunduğu anasayfa gayet düzenli bir şekilde duruyor. Gece yatmadan önce şarja takıyorum, sabah kalktığımda bakıyorum ki tüm anasayfa iconları 2. sayfaya kaymış. Anasayfa bomboş. Bununla birlikte 5x6 boyutlarında olan saat widget'i tüm sayfayı kaplayacak şekilde genişlemiş. Anasayfa iconları geri taşımaya kalktığımda saat sayfanın tamamını kapladığı için boş yer yok diyor. Telefona reset atmadan saat widget'i kendi boyutuna geri dönmüyor. Bir fikri olan var mı?
Kullandığınız tema kaynaklı olabilir. Telefonun kendi temasına dönüp, telefonu aç-kapa yaparak deneyin.

• Beğen
Tepkiler: fdp
Oyla:

fdp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi 9C
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığınız tema kaynaklı olabilir. Telefonun kendi temasına dönüp, telefonu aç-kapa yaparak deneyin.
Kendi temasını kullanıyorum zaten hocam. İşin absürd kısmı zaten telefonda ufacık özelleştirme yok. Her şey ilk satın alımda yapılan kurulum şeklinde duruyor ama böyle saçma bir sorun yaşıyorum.

Oyla:

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
Xiaomi eşitleme kısmından ana ekran ayarları yedeklemeyi kapatın. Muhtemelen ordan ileri geliyor. Bu işe yaramazsa istediğiniz ayarlamayı yapın, ardından launcher ayarlarından ana sayfa düzenini kilitle seçin.

Oyla:
Üst Alt