- Adım
- Kenan
- Cihazım
- Redmi 9C
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI Global 12.0.15 Kararlı
- Telefon Modeli
- Redmi 9C
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhaba yaklaşık 3 senedir Redmi 9C kullanıyorum. Cihazımı aldığımı zamandan bir süre sonra mikro USB belleklerime ulaşamaz oldum. Bu durumu telefonu açıp kapatarak çözüldüğünü okudum ve başarılı oldum. Ama bir süre sonra yaklaşık iki yıl, içindeki belleğe tamamen ulaşamaz oldum. Markası TOSHIBA 32 GB HC4 olan belleğimi bilgisayara veya bir başka cihaza bağladığımda tamamen görünmez konuma geçmişti. Belleğin zaman içinde bozulduğunu düşünerek çıkartıp yeni bir bellek taktım. Bu sefer SAMSUNG 32GB EVO belleğimi tanıdı ve bir süre hem müzik dinlemek hem fotoğraf arşivi olarak kullandım. Lakin aradan üç ay geçtiğinde bu belleğe de ulaşamaz oldum. Çıkarıp bir başka cihaza ve bilgisayara taktığımda bu bellek de tamamen görünemez ve ulaşılamaz durumda şu an! Şu an bir yeni bellek alacak para ve enerjim kalmadı ve bu yeni belleği telefonun kendisi tarafından bozduğuna dair bir kanaat oluştu. Ben bu telefonu belleksiz mi kullanmalıyım, bellekler kurtarıla bilir mi, zararım ne olacak veya olayın gerçeği nedir nasıl düzeltebilirim biri beni aydınlatabilir mi lütfen?