- Adım
- Bedirhan
- Cihazım
- Xiaomi Red Mi 9
- Meslek
- Türkolog
- Konular
- 2
Benim Redmi 9 cihazım var. Bu telefonu Turkcell Pasaj sitesinden 2021'in başında almıştım. Bu yılın mart ayına kadar bir sorunla karşılaşmamıştım ama MİUİ 13'e güncelleme yaptıktan sonra Mart ayında cihaz kendiliğinden durduk yere "The system has been destroyed" hatası verdi. Telefoncuda Rom attırdım. Sonra bir ay veya daha fazla süre sonra tekrar aynı hatayı verdi (evet yine güncelleme yapmıştım MİUİ 13'e). Yine rom attırdım. En son bu geçtiğimiz Haziran ayında telefona güncelleme yapmamama rağmen aynı hatayı verdi ve bu sefer İMEİ de silinmişti. (Bu nasıl mümkün oluyor bilmiyorum. Cihazın kendi İMEİ'yi tekrardan attırdım.)
Bu rom atılma sırasında 12.5.4 sürümü atılmış telefona. Sanırım bu sürümde bir hata var ve uygulamalar kendi kendine hata verip kapatıp bir daha da ekrana tıklayamıyorum ya birkaç dakika sonra kendi kendine yeniden başlatıyor ya da ben başlatmak durumunda kalıyorum. Güncelleme menüsünde 12.5.6 MİUİ sürümü var eğer güncellersem "The system has been destroyed" hatasını tekrar alır mıyım veya İMEİ silinir mi? Sizce ne yapmalıyım?
Bu rom atılma sırasında 12.5.4 sürümü atılmış telefona. Sanırım bu sürümde bir hata var ve uygulamalar kendi kendine hata verip kapatıp bir daha da ekrana tıklayamıyorum ya birkaç dakika sonra kendi kendine yeniden başlatıyor ya da ben başlatmak durumunda kalıyorum. Güncelleme menüsünde 12.5.6 MİUİ sürümü var eğer güncellersem "The system has been destroyed" hatasını tekrar alır mıyım veya İMEİ silinir mi? Sizce ne yapmalıyım?