Yardım Redmi 9 yanlış TWRP sonrası bootloop :(

fffffwfebjesefv

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aadasddasa
Cihazım
asdasdasdsd
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V12.5.6.0.RJCTRXM
Telefon Modeli
Redmi 9
Bootloader Kilidi
Açık
Ya ben sanırım yanlış twrp yükledim ve şuan telefon kendi kendine açılıp kapanıyor, fastboot ya da recovery moduna giremiyorum internette arka kapağı çıkarıp edl moduna alın yazıyordu denedim ama olmadı telefon yine aynı oldu, ses kısma ve güç tuşuna basıp kablo ile pcye bağladığımda 2 3 saniyeliğine MTK COM PORT olarak görünüyor ve gidiyor SP Flash Tooldan yapmayı denedim ama sanırım cihazı görmüyor anlamadım download dediğimde öyle bekliyor tek telefonum ve eger bozulduğunu ailem öğrenirse ortalık 56 olur lütfen yardım edin :)

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
27
Cihazı zorla fastboot almayı deneyin. Telefon yeniden başlatılırken sürekli ses kısma tuşuna sürekli basın. Fastboot moduna girdiğinde cihazın içindeki mevcut rom un boot ve varsa recovery img dosyalarını flash edin. Fastboot moduna alamazsanız sp flash tool dan yaptığınız da güvenlik kısmını bypass etmeniz lazım. Bunun için profilimde paylaştığım rehberlerden "redmi note 10s bypass" rehberini açın verdiğim dosyayı indirin. Mtk bypass uygulaması lazım size o dosyaların içinde ve sürücüler dosyayı. Sürücüleri kurun sonrasında telefonu brom moda (siz edl demissiniz) alın. Almak için ses kısma + ses açma + güç tuşuna basılı tutun. Tam o sırada mtk bypass uygulamasında bypass tuşuna basın. Bypass olursa solda yeşil yazılar gelecek. Sonrasında sp flash tool üzerinden romunuzu kurabilirsiniz. Paylaştığım rehberi bir kez okursanız ne yapmanız gerektiğini anlarsınız. Unutmayın fastboot açılmıyorsa sp flash tool a başvurun.

Oyla:
Üst Alt