- Adım
- hamza
- Cihazım
- redmi 9
- Konular
- 8
Redmi 9 a nasıl TWRP yüklerim
Hocam yani bu cihaza ait TWRP yokmuAşağıdaki konudan destek alabilirsiniz
Recovery - Redmi 9 (lancelot) için Recovery ve Magisk
Redmi 9 telefonum için aylarca root ve rom konusunu araştırdım, pek çok kez telefonumu brick ettim. Bu arayışımın sebebi ise telefonumun orjinal MIUI 12.5'de stabil çalışmamasıydı. En stabil hali olan önceki versiyona ne yazıkki dönemedim. İşte günün sonunda telefonumu en stabil hale getirdim...forum.miuiturkiye.net
Hocam yani bu cihaza ait TWRP yokmu
Mesajdan alıntıladım, twrp tabanlı recovery olduğu yazılmış. Üstteki konuda yazanları okuyup uyguladınız mı, bu arkadaşımız bu şekilde yaptığını yazmış.3. Recovery dosyası. Ekteki redmi9.zip içinde "SHRP.img" dosyası yer alıyor. Bu TWRP tabanlı bir recoverydir. Kendi Redmi 9 cihazımda sorunsuz çalıştı. (Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir,Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir)
hocam bu yöntemi yapamadım başkayolu var mı acabaMesajdan alıntıladım, twrp tabanlı recovery olduğu yazılmış. Üstteki konuda yazanları okuyup uyguladınız mı, bu arkadaşımız bu şekilde yaptığını yazmış.
Telegram'da bir kanal rom ve recovery(twrp,shrp) paylaşıyordu link vermek yasak HelioG85_Updates diye aratın bulamazsanız özelden yazın göndereyim kanalı kurulum talimatı varRedmi 9 a nasıl TWRP yüklerim
Telegram'da bir kanal rom ve recovery(twrp,shrp) paylaşıyordu link vermek yasak HelioG85_Updates diye aratın bulamazsanız özelden yazın göndereyim kanalı kurulum talimatı var
dilerseniz yardımcı olabilirimhocam bu yöntemi yapamadım başkayolu var mı acaba