Yardım Redmi 9 T güncelleme sonrası telefon açılmıyor

Muhammedyasar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
9t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
9T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar. Redmi T cihazım guncellemeden sonra kesinlikle açılmıyor. Güç tuşu+yön tuşları aynı anda basmak dahil herşeyi yaptım fakat açılmıyor. Lütfen acil acil yardım edebilir misiniz.

Nurulika

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi Pro
Konular
52
Güncelleme ile alakalı değildir redmi 9t ve poco m3 de kronik kapanma sorunu var bilgisayara takınca 9008 modunda mi görüyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer öyleyse çözümü şu :
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bazen batarya sök tak yapınca geçici açılıyor sonra tekrar kapanır kesin çözüm yukarıdaki foto

Oyla:

Muhammedyasar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
9t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme ile alakalı değildir redmi 9t ve poco m3 de kronik kapanma sorunu var bilgisayara takınca 9008 modunda mi görüyor?

Eğer öyleyse çözümü şu :
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bazen batarya sök tak yapınca geçici açılıyor sonra tekrar kapanır kesin çözüm yukarıdaki foto

İlginize teşekkür ederim
Daha önce cihazım hiç durduk yere kapanmadı. Güncelleme gelmiş, indirdim, yeniden başlatılacak dedi,tamam dedim ve cihaz kapandı. Bir daha hiçbir şekilde açılmadı. Açma kapama tuşu ve yön tuşları dahil hiçbir tepki yok.

İlginize teşekkür ederim
Daha önce cihazım hiç durduk yere kapanmadı. Güncelleme gelmiş, indirdim, yeniden başlatılacak dedi,tamam dedim ve cihaz kapandı. Bir daha hiçbir şekilde açılmadı. Açma kapama tuşu ve yön tuşları dahil hiçbir tepki yok.
Bilgisayara takınca da hiçbir tepki yok. Cihaz görünmüyor

Son düzenleme:
Oyla:

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Ses açma tuşuna basılı tutarken şarj kablosunu takın, kurtarma ekranı gelmesi lazım normalde gelirse oradan yeniden başlatın. Olmazsa ses açma kapatma tuşlarına beraber basılı tutarak deneyin aynı şekilde şarj kablosunu bağlamayı, diğer seçenekleri zaten denediğinizi belirtmişsiniz. Şarj kablosunu bilgisayara bağlayarak da deneyebilirsiniz ses kapatma tuşuna basılı tutarken, bağlantı sesi gelirse aygıtı yöneticisinden COM portlarını kontrol edin cihazı görüyorsa belki birşey yapılabilir.

Oyla:
Üst Alt