Yardım redmi 9 lancelot brick

exe676

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahis
Cihazım
redmi 9
Konular
2
arkadaşlar merhaba, bir iki gün içinde yayınlanan miui 13 güncellemesini benim global sürüm imeli telefonda aldı. güncelelmeyi tamamlamak için reset attığında telefon siyah mi ekranında kaldı.sürekli olarak reset atıp aynı ekranda kalıyor. şarjı bitirdim tekrar açtığımda aynı hata devam ediyordu. forumda birçok model bundan etkilenmiş görünüyor. bu sorunu nasıl düzeltirim. fastboot recovery mod vs bi türlü giremedim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz. uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz.

savage99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
GM8
Konular
1
arkadaşlar merhaba, bir iki gün içinde yayınlanan miui 13 güncellemesini benim global sürüm imeli telefonda aldı. güncelelmeyi tamamlamak için reset attığında telefon siyah mi ekranında kaldı.sürekli olarak reset atıp aynı ekranda kalıyor. şarjı bitirdim tekrar açtığımda aynı hata devam ediyordu. forumda birçok model bundan etkilenmiş görünüyor. bu sorunu nasıl düzeltirim. fastboot recovery mod vs bi türlü giremedim.
Bugun aynı sorunu bende yaşadım lancelot modelinde. mtk bypass yaptıktan sonra sp flash tool ile lancelot global romu attım fakat sımdıde nv data is corrupted hatası verıyor ve recovery ekranında kalıyor.

exe676

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahis
Cihazım
redmi 9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
birçok kişi bu sorunu yaşıyor. xiaomi son bi güzellik yapacaktın onu da batırdın be kardeşim :D telefoncuların güzü gülüyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Üst Alt