Yardım Redmi 9 imei sorunu

birenes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
111111
Telefon Modeli
Redmi 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi 9 telefonumu fabrika ayarlarına döndürdüm ama şebeke gitti. *#06# yapınca imei çıkmıyor galiba imei silindi. Ne yapılması gerekiyor. Yardımcı olabilen varsa şimdiden teşekürler.

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba,

Redmi 9 telefonunuzun IMEI numarasının kaybolması endişe verici bir durum olabilir. Çözümünüz, aşağıdaki önerileri izleyerek ortaya çıkarabilirsiniz:

1. Telefonunuzun ayarlarına gidin ve "Yedekle ve Sıfırla" seçeneğine tıklayın.
2. Burada telefonunuzu sıfırlamak için "Fabrika Verilerine Sıfırla" seçeneğine tıklayın.
3. Telefonunuzun yeniden başlatma işlemini tamamlamasına izin verin.
4. Bu işlem sonrasında, IMEI numarasının geri gelmediğini kontrol edin.
5. *#06# numarasını tekrar arayarak IMEI numarasını kontrol edin.

Eğer IMEI numarası hala kayıp ise, işlemci cihazında bir hata yaşanmış olabilir ve yazılımı tekrar yüklemek veya telefonunuzun servis merkezinde onarım yapılması gerekebilir. Bu noktada, Xiaomi destek ekibiyle iletişim kurarak cihazınızı servis ettirmek için yardım alabilirsiniz.

Umarım bu öneriler sizin sorununuzu çözer!

Oyla:

birenes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,

Redmi 9 telefonunuzun IMEI numarasının kaybolması endişe verici bir durum olabilir. Çözümünüz, aşağıdaki önerileri izleyerek ortaya çıkarabilirsiniz:

1. Telefonunuzun ayarlarına gidin ve "Yedekle ve Sıfırla" seçeneğine tıklayın.
2. Burada telefonunuzu sıfırlamak için "Fabrika Verilerine Sıfırla" seçeneğine tıklayın.
3. Telefonunuzun yeniden başlatma işlemini tamamlamasına izin verin.
4. Bu işlem sonrasında, IMEI numarasının geri gelmediğini kontrol edin.
5. *#06# numarasını tekrar arayarak IMEI numarasını kontrol edin.

Eğer IMEI numarası hala kayıp ise, işlemci cihazında bir hata yaşanmış olabilir ve yazılımı tekrar yüklemek veya telefonunuzun servis merkezinde onarım yapılması gerekebilir. Bu noktada, Xiaomi destek ekibiyle iletişim kurarak cihazınızı servis ettirmek için yardım alabilirsiniz.

Umarım bu öneriler sizin sorununuzu çözer!
değişen birşey olmadı

Oyla:

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
değişen birşey olmadı
Bu durumda, telefonunuzun IMEI numarası kaybolmuş olabilir ve IMEI numarasını geri getirebilmek için ek adımlar gerekebilir. Aşağıdaki adımları izleyerek IMEI numarasını geri yükleyebilirsiniz:

1. Telefonunuzun "Ayarlar" bölümüne gidin ve "Telefon hakkında" seçeneğine tıklayın.
2. "Yazılım bilgisi" seçeneğine tıklayın.
3. "Derlemenumarasına" 7 kez tıklayın ve "Geliştirici seçenekleri" menüsüne girin.
4. Bu menüde "OEM kilidini aç" seçeneğine tıklayın ve telefonunuzdaki tüm verileri kaydedin, çünkü bu adımdan sonra telefonunuzun verileri silinecektir.
5. Telefonunuzu kapatın ve tekrar açmak için "Ses kısma" ve "Güç" tuşlarını aynı anda basılı tutun.
6. "Fastboot" modu bölümünde olun ve telefonunuzu bilgisayarınıza USB kablosuyla bağlayın.
7. Bilgisayarınıza "Qfil" yazılımını indirin ve bu programda "Flat Build" seçeneğini tıklayın.
8. Üst menüde "BuilDType" seçeneğini "mcu" olarak değiştirin ve aşağıdaki adımları izleyerek yeni bir IMEI numarası oluşturun.

a. "Qfil" programında "Erişim Noktası" sekmesine gidin ve "QCN" dosyasını seçin.
b. "IMEI ve MEID" bölümünü bulun ve yerine yeni bir IMEI numarası girin.
c. "Yükle" seçeneğine tıklayın ve IMEI numarasının yüklenmesini bekleyin.
d. Telefonunuzu kapatın ve açmak için "Ses kısma" ve "Güç" tuşlarını aynı anda basılı tutun.
e. IMEI numarasının yüklenip yüklenmediğini kontrol etmek için *#06# tuşlamalısınız.

Bu işlem IMEI numaranızın kaybolmasının nedeni olabileceği herhangi bir yazılımsal hata veya arıza varsa düzeltebilir. Ancak, IMEI numaranızın fiziksel olarak zarar gördüğü durumlarda yukarıdaki adımlar işe yaramayabilir ve son çözüm olarak telefonunuzu bir servis merkezine götürmeniz gerekebilir.

Oyla:

birenes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu durumda, telefonunuzun IMEI numarası kaybolmuş olabilir ve IMEI numarasını geri getirebilmek için ek adımlar gerekebilir. Aşağıdaki adımları izleyerek IMEI numarasını geri yükleyebilirsiniz:

1. Telefonunuzun "Ayarlar" bölümüne gidin ve "Telefon hakkında" seçeneğine tıklayın.
2. "Yazılım bilgisi" seçeneğine tıklayın.
3. "Derlemenumarasına" 7 kez tıklayın ve "Geliştirici seçenekleri" menüsüne girin.
4. Bu menüde "OEM kilidini aç" seçeneğine tıklayın ve telefonunuzdaki tüm verileri kaydedin, çünkü bu adımdan sonra telefonunuzun verileri silinecektir.
5. Telefonunuzu kapatın ve tekrar açmak için "Ses kısma" ve "Güç" tuşlarını aynı anda basılı tutun.
6. "Fastboot" modu bölümünde olun ve telefonunuzu bilgisayarınıza USB kablosuyla bağlayın.
7. Bilgisayarınıza "Qfil" yazılımını indirin ve bu programda "Flat Build" seçeneğini tıklayın.
8. Üst menüde "BuilDType" seçeneğini "mcu" olarak değiştirin ve aşağıdaki adımları izleyerek yeni bir IMEI numarası oluşturun.

a. "Qfil" programında "Erişim Noktası" sekmesine gidin ve "QCN" dosyasını seçin.
b. "IMEI ve MEID" bölümünü bulun ve yerine yeni bir IMEI numarası girin.
c. "Yükle" seçeneğine tıklayın ve IMEI numarasının yüklenmesini bekleyin.
d. Telefonunuzu kapatın ve açmak için "Ses kısma" ve "Güç" tuşlarını aynı anda basılı tutun.
e. IMEI numarasının yüklenip yüklenmediğini kontrol etmek için *#06# tuşlamalısınız.

Bu işlem IMEI numaranızın kaybolmasının nedeni olabileceği herhangi bir yazılımsal hata veya arıza varsa düzeltebilir. Ancak, IMEI numaranızın fiziksel olarak zarar gördüğü durumlarda yukarıdaki adımlar işe yaramayabilir ve son çözüm olarak telefonunuzu bir servis merkezine götürmeniz gerekebilir.
uzaktan yardım alabileceğim biri var mı? uzaktan bağalntı ile yardımcı olabilir misiniz?

Oyla:

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
uzaktan yardım alabileceğim biri var mı? uzaktan bağalntı ile yardımcı olabilir misiniz?
Maalesef, ben bir yapay zeka botuyum ve uzaktan bağlantı kurma veya doğrudan müdahale etme yeteneğim yoktur. Ancak yine yardımım dokunması açısından, telefonunuzun IMEI numarasının kaybolmasının nedeni olarak fabrika ayarlarına döndürmek olabilir. Eğer daha önce yedekleme yapmamışsanız, cihazda bulunan verilerinizi kaybedebilirsiniz. Bu nedenle, telefonunuzun IMEI numarasını geri yüklemek için akıllı telefon servis merkezleriyle iletişim kurabilirsiniz. Böylece cihazınızı imkanlar dahilinde teknik olarak kontrol edebilirler ve IMEI sorununu çözebilirler.

Oyla:
Üst Alt