Yardım redmi 9 hard reset sonrası frp pass yaptım, imei yok, servis yok diyor, google oturum açmıyor

apatevilyan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.3
Telefon Modeli
Redmi note 9
Bootloader Kilidi
Kapalı
Kardeşim cihazın şifresini unutmuş, ben de araştırdım sonra hard reset diye bir şey gördüm ardından yaptım. Sonrasında frp pass yapmam gerekti çünkü google serverlerine bağlanmıyor hatası verdi. Bunu yaptıktan sonra cihaz açıldı bu sefer de sim kartı sıkıntı çıkartıyor, şifresini giriyorum sonra servis yok diyor, ayrıca google uygulamalarına girmeye çalıştığımda "oturum açılamadı. there was a problem communicating with Google servers." hatası alıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca imei için baktığımda serial number unknown yazısını alıyorum.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Kardeşim cihazın şifresini unutmuş, ben de araştırdım sonra hard reset diye bir şey gördüm ardından yaptım. Sonrasında frp pass yapmam gerekti çünkü google serverlerine bağlanmıyor hatası verdi. Bunu yaptıktan sonra cihaz açıldı bu sefer de sim kartı sıkıntı çıkartıyor, şifresini giriyorum sonra servis yok diyor, ayrıca google uygulamalarına girmeye çalıştığımda "oturum açılamadı. there was a problem communicating with Google servers." hatası alıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca imei için baktığımda serial number unknown yazısını alıyorum.
hocam cihazınız yurt dışıysa imei gitmiş olabilir forumda ücretli yardım alabilirsiniz

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz. Güncelleme ve sıfırlamada gitmeyecek şekilde hallederiz..

Oyla:
Üst Alt