Yardım Redmi 9 Global TR cihaza farklı rom yüklenirmi?

DeuSJeSuS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akin
Cihazım
Redmi 9
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui Global 12.5.6
Telefon Modeli
Redmi 9 Global TR
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba. Redmi 9 Global TR, cihaza farklı rom atılırmı? olabilirlik varsa eğer Google vs uygulamalar yüklenebilecek, sorunsuz ve uygun rom tavsiyesi lütfen, ve hangi yükleme uygulamaları gerekmektedir... arkadaşlar ben sizler gibi geniş bilgiye sahip değilim, ACEMİ konumundayım... yardım edebilecek arkadaşlar olursa memnun olurum..

Ekli dosyalar

• IMG_20221203_212146.jpg
    IMG_20221203_212146.jpg
    122,7 KB · Görüntüleme: 22

DeuSJeSuS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akin
Cihazım
Redmi 9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
koskoca forumda soruya cevap verebilecek bu işi bilen bir arkadaş yokmu? yazık
Arkadaşlar merhaba. Redmi 9 Global TR, cihaza farklı rom atılırmı? olabilirlik varsa eğer Google vs uygulamalar yüklenebilecek, sorunsuz ve uygun rom tavsiyesi lütfen, ve hangi yükleme uygulamaları gerekmektedir... arkadaşlar ben sizler gibi geniş bilgiye sahip değilim, ACEMİ konumundayım... yardım edebilecek arkadaşlar olursa memnun olurum..

Oyla:

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Galaxy A34
Konular
48
Custom rom kurun

Oyla:

DeuSJeSuS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akin
Cihazım
Redmi 9
Konular
2
hangi versiyon ve nereden indirebilirim, bir link verebilirmisin rica etsem... 1- ayrıca custom rom atınca IMEI silinirmi. 2- bu romla normal güncelleme yapılırmı? yoksa sürekli manuel olarakmı yazılım güncellememiz gerekiyor... arkadaşım rica ediyorum, benim için mühim bir şey... bir kaç soruya cevap alabilirmiyim

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Hocam kullanıcısı son derece az olan ve bu az kullanıcının da stock dışında pek rom kullanmadığı bir cihaza sahipsiniz. Bu cihazın forumuna göz atarsanız rom veya geliştirmeden çok sorun çözme üzerine çok daha fazla mesaj paylaşıldığını göreceksiniz. Bu sorunların büyük bir kısmı da geliştirme yaılmaya çalışılırken karşılaşılan problemler. Yani cihaz sıkıntılı. Birebir kullanmadıktan sonra bu cihaz için tavsiye vermek risk demek. Birebir kullanıcısı da az olduğu için sorularınıza yanıt bulmanız oldukça zor görünüyor maalesef.

Oyla:

DeuSJeSuS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akin
Cihazım
Redmi 9
Konular
2
Hocam kullanıcısı son derece az olan ve bu az kullanıcının da stock dışında pek rom kullanmadığı bir cihaza sahipsiniz. Bu cihazın forumuna göz atarsanız rom veya geliştirmeden çok sorun çözme üzerine çok daha fazla mesaj paylaşıldığını göreceksiniz. Bu sorunların büyük bir kısmı da geliştirme yaılmaya çalışılırken karşılaşılan problemler. Yani cihaz sıkıntılı. Birebir kullanmadıktan sonra bu cihaz için tavsiye vermek risk demek. Birebir kullanıcısı da az olduğu için sorularınıza yanıt bulmanız oldukça zor görünüyor maalesef.

anladım, o zaman uğraşmaya değmez... cevap için teşekkür ederim arkadaşım..

Oyla:

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Galaxy A34
Konular
48
. 2.manuel olarak yuklyeceksin.3.

Hocam nerden bildiniz az olduğunu tonlarca var

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
. 2.manuel olarak yuklyeceksin.3.

Hocam nerden bildiniz az olduğunu tonlarca var
Galiba romlar için attınız hocam? Ben rom değil kullanıcısı az demiştim. XDA'daki arrowos konusunda bile sadece 12 yanıt var. CRdroid, lineage vs. de benzer şekilde. Yani kullanıcısı çok yok. Romlara baktığımda da örneğin Crdroid'de kamera, titreşim vb çalışmıyormuş. Yani rom olsa da kullanıcısı dolyısı ile desteği az bir cihaz ve sorunları çözülmemiş. Arkadaşımız da acemi olduğunu belirttiği için stock dışındaki romların risk içereceğini, yaşayabileceği sorunlara çözüm üretilemeyebileceğini söyledim. Eğer siz kullanıyorsanız ve custom romlar konusuna destek sağlayabilecekseniz tabii ki arkadaşımız son derece memnun olacaktır, ben de mesajımı kaldırabilirim.

Oyla:

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Galaxy A34
Konular
48
Galiba romlar için attınız hocam? Ben rom değil kullanıcısı az demiştim. XDA'daki arrowos konusunda bile sadece 12 yanıt var. CRdroid, lineage vs. de benzer şekilde. Yani kullanıcısı çok yok. Romlara baktığımda da örneğin Crdroid'de kamera, titreşim vb çalışmıyormuş. Yani rom olsa da kullanıcısı dolyısı ile desteği az bir cihaz ve sorunları çözülmemiş. Arkadaşımız da acemi olduğunu belirttiği için stock dışındaki romların risk içereceğini, yaşayabileceği sorunlara çözüm üretilemeyebileceğini söyledim. Eğer siz kullanıyorsanız ve custom romlar konusuna destek sağlayabilecekseniz tabii ki arkadaşımız son derece memnun olacaktır, ben de mesajımı kaldırabilirim.
Hocam düşünün yani ben küçükken(12 gaş felan)custom rom işlerine giriştim o zaman e tab 5 im vardı benim.O zamandan beri custom rom işlerinde çok bilgim var hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam mesela Android 12.1 olan PixelPlusUİ var stabil diye söyleniyor,hemde güzel rom.Bide project elixir var hocam o da stabil herhalde

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt