Yardım Redmi 9 donma kamera özelliklerinin birkaçının olmaması

Emre52537

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi 9
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.1
Telefon Modeli
Redmi 9 Yurt dışı
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamın aleyküm arkadaşlar telefon redmi 9 yurt dışı telefonda Instagramda hikayelere bir müddet baktıktan sonra donuyor yeniden başlatmaya çalışıyorum 8 saniye snra titreşime giriyor ve sonra yeniden başlatıyor

Ayrıca aynı model başka bir cihazda muiu sürümü benden yüksek ve bana halaa güncelleme gelmedi kamera özellikleri falanda eksik ağır çekim vb. Vardı artık yok ama diğer cihazda var bunun nedeni nedir

Saygılar...

Ali Ekber 64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Ekber
Cihazım
Xiaomi redmi 9
Konular
10
Instagram bende de oluyordu apkmirrordan beta sürümünü yükleyince düzeldi diğerini bilmiyorum

Oyla:

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Selamın aleyküm arkadaşlar telefon redmi 9 yurt dışı telefonda Instagramda hikayelere bir müddet baktıktan sonra donuyor yeniden başlatmaya çalışıyorum 8 saniye snra titreşime giriyor ve sonra yeniden başlatıyor

Ayrıca aynı model başka bir cihazda muiu sürümü benden yüksek ve bana halaa güncelleme gelmedi kamera özellikleri falanda eksik ağır çekim vb. Vardı artık yok ama diğer cihazda var bunun nedeni nedir

Saygılar...
MIUI 12 - Redmi Note 9 / Redmi 10X 4G - Hindistan Kararlı Rom V12.0.8.0.QJOINXM İndirme Bağlantıları bunu pc varsa veya twrp o şekilde kurabilirsiniz bilginiz yoksa yardımcı olurum.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek