Yardım Redmi 8A VoLTE sorunu (Türk Telekom)

AtakanUsta

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi 8A
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.3
Telefon Modeli
Redmi 8A
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi 8A kullanıcısıyım.
3 gün ünce VoLTE servisimi kapattım dün gece tekrar VOLTE yazıp 5555 e mesaj attım fakat geri dönüş olmadı. Talebi iptal etmek istiyorum fakat edemiyorum. Müşteri hizmetlerine ulaştım Xiaomi cihazlar VoLTE uyum sağlamıyor diyorlar. Fakat daha 3 gün önce destekliyordu. Devam eden işlemi iptal edip tekrar VOLTE yazıp 5555 e mesaj yollayıp, Başvurunuz İşleme Alınmıştır. Yazısını görmek istiyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
Redmi 8A kullanıcısıyım.
3 gün ünce VoLTE servisimi kapattım dün gece tekrar VOLTE yazıp 5555 e mesaj attım fakat geri dönüş olmadı. Talebi iptal etmek istiyorum fakat edemiyorum. Müşteri hizmetlerine ulaştım Xiaomi cihazlar VoLTE uyum sağlamıyor diyorlar. Fakat daha 3 gün önce destekliyordu. Devam eden işlemi iptal edip tekrar VOLTE yazıp 5555 e mesaj yollayıp, Başvurunuz İşleme Alınmıştır. Yazısını görmek istiyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mümkünse sim kartını destekleyen bir Samsung veya başka telefon takarak yapabilirsin

Oyla:

AtakanUsta

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi 8A
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mümkünse sim kartını destekleyen bir Samsung veya başka telefon takarak yapabilirsin
Nasıl yani?: Bir samsun cihaza takıp oradan 5555 VOLTE yazıp ordan volteyi açıp Xiaomi cihazamı takayım?
Xiamo volteyi tanıyacakmı ki?

Oyla:

akro72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
Tek çaresi Türk Telekomun desteklediği volte destekli bir telefona hatını takıp ya müşteri hizmetlerini arayıp açtırman ya da VOLTE yazıp 5555 e göndermen. Volte destekli samsung telefona taktım; ama o telefon Türk Telekomda kayıtlı olmadığı için açtırmadılar, ben de S7 plusa taktım anca öyle kabul ettiler. Dikkat etmen gereken husus Türk Telekomun sitesine girip hangi telefonları desteklediğini bulup hattını takıp açtırmandır.

Oyla:

AtakanUsta

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi 8A
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek çaresi Türk Telekomun desteklediği volte destekli bir telefona hatını takıp ya müşteri hizmetlerini arayıp açtırman ya da VOLTE yazıp 5555 e göndermen. Volte destekli samsung telefona taktım; ama o telefon Türk Telekomda kayıtlı olmadığı için açtırmadılar, ben de S7 plusa taktım anca öyle kabul ettiler. Dikkat etmen gereken husus Türk Telekomun sitesine girip hangi telefonları desteklediğini bulup hattını takıp açtırmandır.
İşin espirisi 3 gün desteklediği servis şimdi desteklememesi

Oyla:
Üst Alt