- Adım
- Ergin
- Cihazım
- Redmi 8a
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- stockrom global android 10
- Telefon Modeli
- redmi 8A
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhabalar arkadaşlar benim telefonum Redmi 8A 32gb robot yapmak istiyorum fakat sanırım mitools sitesinde bulunan IMG dosyası hatalı yada bende bir sorun var telefonun bootloader kilidini uzun uğraşlar sonucu açtım (1 hafta bekleyip) sonrasında mi topla sitesinde bulunun minimal adb dosyasını indirdim kurdum redmi 8a için olan recovery yide indirdim minimal adb klasör içine attım IMG dosyasını sonrasında minimal adb içindeki CMD açtım ve su komutları sırası ile yazdım
Fastboot devices"rakamlar ve harflerle cihazım görünür hale geldi"
Fastboot flash recovery 8a.img yükleme yapıldı
Fastboot boot 8a.img
Bunu da yükledi ve fastboot modu kapandı lakin telefon recovery sayfasına gitmek yerine açıldı kapatıp uzun uğraşlar sonucu recovery sayfasına girince birde baktım ki magisk twrp değil normal official Xiaomi recovery 3.0 sonrasında main data dedim ve telefon bozuldu tekrar araştırma yaptım ve mi flash programı ile stock rom bulup flashladim güncelleme yaptım felan ve dedim herhalde bı yanlış yaptım en baştan robot için kolları sıvadım ama yine ve yine TWRP ekranı gelmiyor şimdi lafı fazla uzattığım için özür dilerim ama soru şu niye redmi 8a için sadece tek birtane recovery IMG dosyası var orenge twrp de felan redmi 4 redmi 5 için bile dosyalar mevcut beya pieblack de( adını doğru yazdığımdan emin değilim) niye redmi 8a için doğru düzgün bir dosya yok ayrıca böyle donanımlı bir cihaza 2 GB ram az degilmi bizi niye düşünen yok elinde recovery twrp dosyası çalışan 8a kullanıcıları ve yapa bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim saygılarımla.
Fastboot devices"rakamlar ve harflerle cihazım görünür hale geldi"
Fastboot flash recovery 8a.img yükleme yapıldı
Fastboot boot 8a.img
Bunu da yükledi ve fastboot modu kapandı lakin telefon recovery sayfasına gitmek yerine açıldı kapatıp uzun uğraşlar sonucu recovery sayfasına girince birde baktım ki magisk twrp değil normal official Xiaomi recovery 3.0 sonrasında main data dedim ve telefon bozuldu tekrar araştırma yaptım ve mi flash programı ile stock rom bulup flashladim güncelleme yaptım felan ve dedim herhalde bı yanlış yaptım en baştan robot için kolları sıvadım ama yine ve yine TWRP ekranı gelmiyor şimdi lafı fazla uzattığım için özür dilerim ama soru şu niye redmi 8a için sadece tek birtane recovery IMG dosyası var orenge twrp de felan redmi 4 redmi 5 için bile dosyalar mevcut beya pieblack de( adını doğru yazdığımdan emin değilim) niye redmi 8a için doğru düzgün bir dosya yok ayrıca böyle donanımlı bir cihaza 2 GB ram az degilmi bizi niye düşünen yok elinde recovery twrp dosyası çalışan 8a kullanıcıları ve yapa bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim saygılarımla.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.