Sıcak Fırsat Redmi 8 yakında a101 marketlerde

• Konbuyu başlatan chnekn
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 1K

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
9 Ocak Perşembe gününden itibaren Redmi 8 4/64GB modeli 1.149 TL fiyattan satışa koyulacak. Cihaz Xiaomi Türkiye garantili.

Resmi kayıtlı, Garantili, Büyük bataryalı, Google pixel cihazlarda kullanılan Sony IMX363 sensöre sahip neredeyse 1000 lira bandında güzel teknik özelliklere sahip bir cihaz. Piyasaya göre yaklaşık 200 lira kar ile alabilirsiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bu kadar güzel fayda fiyat telefonu için o işlemciyi reva gören şahsiyeti kınıyorum. haha--

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kadar güzel fayda fiyat telefonu için o işlemciyi reva gören şahsiyeti kınıyorum. haha--

Evet yüksek performans bekleyenler için tatmin edici bir işlemci değil, fakat normal bir telefon kullanıcısı için yeterli gelir diye düşünüyorum. Yinede dediğiniz gibi işlemci konusunda biraz ucuza kaçılmış en azından 625 falan olabilirdi.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Evet yüksek performans bekleyenler için tatmin edici bir işlemci değil, fakat normal bir telefon kullanıcısı için yeterli gelir diye düşünüyorum. Yinede dediğiniz gibi işlemci konusunda biraz ucuza kaçılmış en azından 625 falan olabilirdi.
Redmi 7 de öyle işlemci kullan redmi 8 de ucuz bir işlemci hayret ediyorum bazen

Üst Alt