Yardım Redmi 8 Şarj sorunum yeni telefon.

narenciye

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi MI6
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Sürüm en son paket indirildi.
Telefon Modeli
Xiaomi red mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Anneme red mi 8 64 GB 5000 mAh telefonu aldık. Telefonu bir aydır kullanıyor ve oyun oynamıyor veya saatlerce başında durmuyor. Öncelikle telefonun şarj olma süresi ve şarjın boşalması ilk bir iki şarjdan sonra çok fark gösterdi. 5 saatte falan %10 %20 lerden %100 oluyor bana çok fazla gibi göründü bu sayı. Aynı şekilde kimisi 2 günü deviren bir şarj boşaltma süresi olduğunu söylemiş şarjı 1 günü zor deviriyor. Sizce sıkıntıyı giderebileceğimiz yöntemler var mıdır deneme amaçlı ne yapmamızı önerirsiniz.

caneryigitoglu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caner
Cihazım
mi 9t pro
Konular
0
Hiç kullanmadığınız halde 5000 mah 1 gün gidiyorsa problem var demektir. (Telefon çekmiyorsa bundan dolayı da olabilir. Sinyal için çok fazla enerji harcıyor olabilir telefon)

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Anneme red mi 8 64 GB 5000 mAh telefonu aldık. Telefonu bir aydır kullanıyor ve oyun oynamıyor veya saatlerce başında durmuyor. Öncelikle telefonun şarj olma süresi ve şarjın boşalması ilk bir iki şarjdan sonra çok fark gösterdi. 5 saatte falan %10 %20 lerden %100 oluyor bana çok fazla gibi göründü bu sayı. Aynı şekilde kimisi 2 günü deviren bir şarj boşaltma süresi olduğunu söylemiş şarjı 1 günü zor deviriyor. Sizce sıkıntıyı giderebileceğimiz yöntemler var mıdır deneme amaçlı ne yapmamızı önerirsiniz.
Sürüm kaynaklı miui 11 de çoğu sürümlerde cihazlarin bir çoğunun pilini maf ettiler dostum bu sadece sen değilsin, hard reset atman ilk çözüm ama cok asiri ise yarayacağını sanmamda son güncelleme falan aldıysan bir nebze isine yarar komple çözüm dersende ya yeni guncellemeleri kovalayacaksin artık yada bootloder kilidi açıp rom islerine gireceksin ve elindeki 5000 mah pil ile 2 günü birak anlattigin şekilde annen 3 günü zorlar yani dostum, 1 gun anlattiklarina göre inanilmaz az ama bu yazılımsal yani dedigim gibi yapacaksin dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç kullanmadığınız halde 5000 mah 1 gün gidiyorsa problem var demektir. Bir servise gösterin bence. (Telefon çekmiyorsa bundan dolayı da olabilir. Sinyal için çok fazla enerji harcıyor olabilir telefon)
Arkadaş tüm guncellemeleri yapmış görünüyor kesinlikle servislik değil servis sıfırlayip geri paketler cihazi yazılımsal arkadaşın sorunu kesinlikle bootloader kilidi açıp miui 10 sürümlerine düşse kesinlikle duzelir ama garanti sorun olur kardeşim birde bilmiyorsan rom islerini cihazi çöp edebilirsin

Oyla:

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Bendede büyük ihtimalle tüm güncellemesi yapiksiniz farkında olmadan..bundan dolayı olabilir..Google Chrome son güncellemesi jarzi resmen bitiriyor..tavsiye edilmiyor şimdilik..format at cihaza..ama güncellemesi kurma ..hatta kapat güncellemeri..

Oyla:

narenciye

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi MI6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürüm kaynaklı miui 11 de çoğu sürümlerde cihazlarin bir çoğunun pilini maf ettiler dostum bu sadece sen değilsin, hard reset atman ilk çözüm ama cok asiri ise yarayacağını sanmamda son güncelleme falan aldıysan bir nebze isine yarar komple çözüm dersende ya yeni guncellemeleri kovalayacaksin artık yada bootloder kilidi açıp rom islerine gireceksin ve elindeki 5000 mah pil ile 2 günü birak anlattigin şekilde annen 3 günü zorlar yani dostum, 1 gun anlattiklarina göre inanilmaz az ama bu yazılımsal yani dedigim gibi yapacaksin dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş tüm guncellemeleri yapmış görünüyor kesinlikle servislik değil servis sıfırlayip geri paketler cihazi yazılımsal arkadaşın sorunu kesinlikle bootloader kilidi açıp miui 10 sürümlerine düşse kesinlikle duzelir ama garanti sorun olur kardeşim birde bilmiyorsan rom islerini cihazi çöp edebilirsin
Bootloader falan hiç anlamıyorum en fazla fabrika ayarlarına döndürürüm telefonu zaten garantiden de çıkmasını istemeyiz. Annem pili uzun gitsin istiyordu bunu aldık ama kuzenimin 2 senelik xioami a2 lite ı bile şuan bundan uzun süre dayanıyor. Acaba ileride gelecek güncellemeler ile bunu düzeltmezler mi?

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Bootloader falan hiç anlamıyorum en fazla fabrika ayarlarına döndürürüm telefonu zaten garantiden de çıkmasını istemeyiz. Annem pili uzun gitsin istiyordu bunu aldık ama kuzenimin 2 senelik xioami a2 lite ı bile şuan bundan uzun süre dayanıyor. Acaba ileride gelecek güncellemeler ile bunu düzeltmezler mi?
Düzelir dostum olurda güncelleme alirsan güncelleme sonrasi hard reset yapmayi unutma, eski sistem dosyalarin yeni guncelleme sonrasi randiman verdirmez o yüzden hard reset yaparsin güncelleme alacak olursan miui sürümünde

Oyla:
Üst Alt