Çözüldü Redmi 8 Pekçok Kez Format Atmama Rağmen Hala Aynı MIUI sürümünde kalıyor

nfdjsdnsn54445

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail
Cihazım
Xiaomi Redmi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.3 Kararlı
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar [telefonum çok kastığı donduğu için (menü geçişlerinde vs.)] ve [instagramda bazı story videoları izlerken donduğu için (instagramın uygulama önbelleğini temizlememe rağmen, instagramı güncellememe rağmen sorun sürekli devam ediyordu. yani sürekli bazı video storyler kasıyordu izlerken] sorunu gidermek adına telefonu pekçok kez formatlamama rağmen MIUI sürümü 12'den daha düşük bir sürüme ve android sürümü 10'dan daha düşük bir sürüme geçmiyor. Yani cihazı ilk aldığım günkü sürümlere dönmüyor. Her format attığımdan sonra aynı şekilde MIUI 12 ve Android 10 olarak başlıyor. Bu durum normal mi? Yardım eder misiniz günlerdir uğraşıyorum

Telefon: Redmi 8 64 gb
Telefonu hem ayarlardan hem de güç tuşundan pekçok kez formatladım sonuç değişmiyor
Telefonun şu anki MIUI sürümü: MIUI Global 12.0.3 Kararlı
Telefonun şu anki Android versiyonu: Android 10
cv
Bootloader kilidiyle ilgili daha önce hiçbir şey yapmadım. Büyük ihtmalle bu yüzden kilitli haldedir diye tahmin ediyorum. Bilgim yok bu konu hakkında.

Çözüm
Arkadaşlar [telefonum çok kastığı donduğu için (menü geçişlerinde vs.)] ve [instagramda bazı story videoları izlerken donduğu için (instagramın uygulama önbelleğini temizlememe rağmen, instagramı güncellememe rağmen sorun sürekli devam ediyordu. yani sürekli bazı video storyler kasıyordu izlerken] sorunu gidermek adına telefonu pekçok kez formatlamama rağmen MIUI sürümü 12'den daha düşük bir sürüme ve android sürümü 10'dan daha düşük bir sürüme geçmiyor. Yani cihazı ilk aldığım günkü sürümlere dönmüyor. Her format attığımdan sonra aynı şekilde MIUI 12 ve Android 10 olarak başlıyor. Bu durum normal mi? Yardım eder misiniz günlerdir uğraşıyorum

Telefonu hem ayarlardan hem de güç tuşundan pekçok kez formatladım...

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44

Telefonu hem ayarlardan hem de güç tuşundan pekçok kez formatladım sonuç değişmiyor
Telefonun şu anki MIUI sürümü: MIUI Global 12.0.3 Kararlı
Telefonun şu anki Android versiyonu: Android 10
cv
Bootloader kilidiyle ilgili daha önce hiçbir şey yapmadım. Büyük ihtmalle bu yüzden kilitli haldedir diye tahmin ediyorum. Bilgim yok bu konu hakkında.
Format atarak sürüm düşmez hocam cihazın boot kilidini açıp twrp veya mi flash tool ile kendiniz kurmak gerekiyor.
Donma takılma sorunu üzerinde yüklü olan sistem ile akalidir.
Xiaomi her ne kadar donanım olarak güzel cihaz üretip satsa bile yazılım olarak çok kötü bu yüzden cihazı alıp custom rom kullanan çok fazla insan var kısacası diğer deyişle yeni bir update gelene kadar beklemeli Veya boot kilidini açıp custom yükleyerek beğendiniz romu kendiniz seçmelisiniz

Oyla: Çözüm
Üst Alt