- Adım
- Mikail
- Cihazım
- Xiaomi Redmi 8
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI Global 12.0.3 Kararlı
- Telefon Modeli
- Xiaomi Redmi 8
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Arkadaşlar [telefonum çok kastığı donduğu için (menü geçişlerinde vs.)] ve [instagramda bazı story videoları izlerken donduğu için (instagramın uygulama önbelleğini temizlememe rağmen, instagramı güncellememe rağmen sorun sürekli devam ediyordu. yani sürekli bazı video storyler kasıyordu izlerken] sorunu gidermek adına telefonu pekçok kez formatlamama rağmen MIUI sürümü 12'den daha düşük bir sürüme ve android sürümü 10'dan daha düşük bir sürüme geçmiyor. Yani cihazı ilk aldığım günkü sürümlere dönmüyor. Her format attığımdan sonra aynı şekilde MIUI 12 ve Android 10 olarak başlıyor. Bu durum normal mi? Yardım eder misiniz günlerdir uğraşıyorum
Telefon: Redmi 8 64 gb
Telefonu hem ayarlardan hem de güç tuşundan pekçok kez formatladım sonuç değişmiyor
Telefonun şu anki MIUI sürümü: MIUI Global 12.0.3 Kararlı
Telefonun şu anki Android versiyonu: Android 10
cv
Bootloader kilidiyle ilgili daha önce hiçbir şey yapmadım. Büyük ihtmalle bu yüzden kilitli haldedir diye tahmin ediyorum. Bilgim yok bu konu hakkında.
Telefon: Redmi 8 64 gb
Telefonu hem ayarlardan hem de güç tuşundan pekçok kez formatladım sonuç değişmiyor
Telefonun şu anki MIUI sürümü: MIUI Global 12.0.3 Kararlı
Telefonun şu anki Android versiyonu: Android 10
cv
Bootloader kilidiyle ilgili daha önce hiçbir şey yapmadım. Büyük ihtmalle bu yüzden kilitli haldedir diye tahmin ediyorum. Bilgim yok bu konu hakkında.