Yardım Redmi 8 Batarya problemi

SinneR38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
Yeni aldığım telefon henüz 1 aylık vatandan orjinal sıfır aldım güncelleme geldi yaptım batarya yüzde 40 larda 30 larda 20 lerde kapanmaya başlıyor nasıl düzelir garantiye mi göndermem gerekiyor ne zaman gelir göndersem

bir anda kapanıyor telefon bu dediğim rakamlara geldiğinde

MIUI Global 11.0.10 - Kararlı
9pkQ1.190319.001 sürümü

çöcümğ nedir arkadaşlar sıfır telefon neden böyle yapar 2-3 gün gidiyor bataryası kullanımda sıkıntı yuok ancak yüzde 30-40 lara geldiğinde bir anda kapanıyor telefon

61celal61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Eğer yapmadıysanız yedeklerinizi alıp yapınız, güncelleme sonrası telefonunuz sizin kullanımınıza göre optimize olacak 2-4 hafta içerisinde diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forumda mevcut

Oyla:

ramazan özkaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
Mİ A 3
Meslek
esnaf
Konular
49
Hard reset. Fabrika ayarlarına dönmek hocam.fabrika ayarlarına dönünce yine devam ediyorsa servise gonder hiç başka bir şeyle uğraşma yasin

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

61celal61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Ayarlar>>>telefon hakkında>>>sistem güncellemeye girin sağ üst köşede bulunan 3 noktaya basın en son paketi indir seçeneğini seçin indirsin telefon yeniden başlasın ardından mi hesabınızdan çıkış yapın ve hard reset atın muhtemelen sorununuz çözülecektir vatandan aldığınıza göre garantilidir zaten

Oyla:

SinneR38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer yapmadıysanız yedeklerinizi alıp yapınız, güncelleme sonrası telefonunuz sizin kullanımınıza göre optimize olacak 2-4 hafta içerisinde diye biliyorum

Forumda mevcut
forumda yeniyim link verebilir misiniz size zahmet

telefon orjinal herhangi bir sıkıntı olur mu hard reset yapınca, yedek alın derken yedegi nasıl alıp geri yükleyeceğim hem forumda yeniyim hemde ilk defa android kullanıyorum ona göre tarif ederseniz sevinirim.

Oyla:

61celal61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Ayarlar>>>hesaplar&senkronizasyon yolunu izleyin xiaomi clouda gelin orada senkronizasyon seçeneği mevcut neyi yedeklemek istiyorsanız açın WhatsApp ı da dilerseniz yedekleyin

telefon orjinal herhangi bir sıkıntı olur mu hard reset yapınca, yedek alın derken yedegi nasıl alıp geri yükleyeceğim hem forumda yeniyim hemde ilk defa android kullanıyorum ona göre tarif ederseniz sevinirim.
Hard resetin bir zararı olmaz telefonunuz garantili zaten fakat içindeki bütün verileriniz silinecek yedekleme yaptığınız taktirde tekrar senkronizasyonu açtığınız zaman verileriniz otomatik olarak gelecek telefonunuza

Hard resetin bir zararı olmaz telefonunuz garantili zaten fakat içindeki bütün verileriniz silinecek yedekleme yaptığınız taktirde tekrar senkronizasyonu açtığınız zaman verileriniz otomatik olarak gelecek telefonunuza

Son düzenleme:
Oyla:

SinneR38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaslar sırayla yapmam gerekenler nelerdir inanın kafam karıştı ?

Yedeklerin hepsini nasıl alabilirim ?

Mi hesabından çıkış yaptıktan sonra mı hard reset yapacağım ?

Yaptıkıtan sonra mi hesabına giriş yapsam geri gelmez mi yedekler ?

Oyla:

ramazan özkaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
Mİ A 3
Meslek
esnaf
Konular
49
Hocam Gmail hesabına vede mi hesabına yedekle. hard reset le sifirladik tan sonra . Bu hesaplarla teli açınca hiçbiri kaybolmaz

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt