Yardım Redmi 7a wifi sorunu

poison

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mesut
Cihazım
mi box s
Konular
4
Öncelikle ürüne ait bir başlık bulamadığım için konuyu buraya açtım. kardeşim için dün trendyol sitesinden mi store satıcısından linkteki ürünü aldım. Cihaz bugün geldi. Bizim için önemli olan wifi bağlansın, whatsap ve konuşma özelliği olsun yeterli diye düşünerek aldık. Fakat malesef wifiye bağlanamıyoruz. Wifi şifresini girdiğimde kaydediliyor bağlanıyor yazıyor ve bir kısır döngü içerisinde bu tekrarlayıp devam ediyor. cihazı yeniden fabrika ayarı yaptım, wifi şifresini değiştirdim yine bağlanmıyor. Modem de sorun yok pc, farklı telefonlar, tablet hepsi bağlanıyor sadece bu cihazda bu şekilde kalıyor. Bu sorunu nasıl giderebilirim, iade mi talep edeyim. teşekkürler

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Daha kolay yardım alabilmeniz için konunuzu sorular ve Yardım talepleri bölümüne aldım.

Redmi 7A modeli forum başlığı ise Redmi 7 modeli ile aynı yerde : Redmi 7/7A

Sorununuz için ise tavsiyem öncelikle sorunun cihazdan kaynaklandığını kesinleştirin. Farklı bir modemde, Wifi ağında tekrar bağlanmayı deneyin. Eğer bağlanırsa sorun modem ayarlarınızla ilgilidir. Tekrar yazarsanız bir kaç farklı tavsiye sunabiliriz. Ancak eğer farklı ağa da bağlanmazsa bence hiç uğraşmadan değişim veya iade talep edin. Sonuç olarak sıfır aldığınız bir cihaz için uğraşmanıza gerek yok.

Oyla:

poison

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mesut
Cihazım
mi box s
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi telefonumdan veri paylaşımını açınca sorunsuz bağlandı ve güncelleme yaptım daha sonra modeme bağlanmayı denedim yine olmadı. Diğer kardeşimde denedik orda modeme bağlandı hiç uğraştırmadı. Benim modemde nasıl bi sorun oldu anlamıyorum. Yaklaşık bir yıllık modem ve şimdiye kadar misafirler dahil onlarca telefon bağlandı. Şimdilik yapacak bişey yok, cihaz fiyatı düşük olduğu için iadeyle de uğraşmak istemiyorum. Zamanla oda hallolur sanırım. Teşekkürler ilginiz için.

Oyla:
Üst Alt