Yardım Redmi 6A telefonumun dahili depolaması sd kart oldu

Myyredmi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ezgi
Cihazım
Xiaomi redmi 6A
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 11.0. 08
Telefon Modeli
Xiaomi redmi 6A
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefon SD kartı okumadığı için biçimlendirme yapmıştım. Biçimlendirme yaparken sanırım veriler yüklensin mi? tarzında bir soru sordu iptal etmeye çalışırken verileri aktarmaya başladı. Aktarmadan sonra depolamam 2gb gözükmeye başladı. Ve dosya yöneticisine girdiğimde de depolama ve Sd kartın boyutunun ve kullanım alanının aynı olduğunu fark ettim. Bütün bilgilerim Sd karta geçmiş kartı çıkardığımda dosya yöneticisi bomboş gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin

Murat 61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
RN11, RN8
Konular
40
Telefon SD kartı okumadığı için biçimlendirme yapmıştım. Biçimlendirme yaparken sanırım veriler yüklensin mi? tarzında bir soru sordu iptal etmeye çalışırken verileri aktarmaya başladı. Aktarmadan sonra depolamam 2gb gözükmeye başladı. Ve dosya yöneticisine girdiğimde de depolama ve Sd kartın boyutunun ve kullanım alanının aynı olduğunu fark ettim. Bütün bilgilerim Sd karta geçmiş kartı çıkardığımda dosya yöneticisi bomboş gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin
Dosya yöneticisnde SD karta geçiş yapın sonra SD kartta gerkeli öğeleri işaretleyin sonra aşağıdan "Taşı" seç sonra Dahili depolama alanı seç sonra bir klasöre yapştırın. Sonuçta dosyalar SD kartdan Dahili cihaz hafızasına taşınacak.

Oyla:

Myyredmi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ezgi
Cihazım
Xiaomi redmi 6A
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dosya yöneticisnde SD karta geçiş yapın sonra SD kartta gerkeli öğeleri işaretleyin sonra aşağıdan "Taşı" seç sonra Dahili depolama alanı seç sonra bir klasöre yapştırın. Sonuçta dosyalar SD kartdan Dahili cihaz hafızasına taşınacak.
Taşı seçeneğinde dahili depolama çıkmıyor. SD kart, uzaktan ve drive çıkıyor sadece

Oyla:

Murat 61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
RN11, RN8
Konular
40
Ayarlarda depolama yerinde en aşağıda varsayılan depolama alanı gibi bir ayar olmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Google Files yada başka bir dosya yöneticisini deneyin

Son düzenleme:
Oyla:

Myyredmi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ezgi
Cihazım
Xiaomi redmi 6A
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlarda depolama yerinde en aşağıda varsayılan depolama alanı gibi bir ayar olmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Google Files yada başka bir dosya yöneticisini deneyin
Varsayılan depolama alanı çıkmıyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt