- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Resmi 5 Plus
- Meslek
- Diger
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIU Global 10.0 Kararlı
- Telefon Modeli
- Redmi 5Plus
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Telefonu teknosadan 25 gün önce aldım.Yaninda da 1 yil genisletilmis garanti verdiler.Cok memnundum. Gecen hafta da son güncellemeyi normal otomatik yaptım.Fakat dün sabah telefonu açtığımda telefonun ekranin ortasından üstten aşağıya kadar noktalı sabit siyah çizgiler gördüm. Ayrıca sağında solunda da çok belli olmasada var.Ve bu cizgiler ekran beyazken ve bazı renklerde belli olmuyor ama özellikle bildirim ekranına ve ana ekrana gectigimde daha bir belli oluyor. Bu şekilde bir zararı yok .Çok belli değil ama işte soğudum telefondan.ikinci bir telefonum olsa adam akilli hiç uğraşmadan çöpe atacak kadar .Video izlerken de bazı renklerde kayboluyor bazilarinda belli oluyor .telefonu hiç düşürmedim hatta hiç cebime bile koymadım.Ve hatta ekran koruyucu bulamadığım için üzerindeki orijinal jelatini bile açmamistim bugun açtım acaba jepatinden mi diye değilmiş ama ekran tertemiz çizik vs yok kapaliyken..Çok oyun vs. de oynamadım.Şarjdayken kullanmadim yani telefonu asiri ısıtacak bir şeyde yapmadim .Forumda benzer şikayetler baya var ama bir sonuç göremedim . Telefonu fabrika ayarlarına çevirdim vs. duzelmedi.Teknosayı telefonu aldığım mağazayı aradım ölü piksel olabilr dedi oradaki arkadaş.Garanti karşılamayabilir çünkü ekran sorunlarında hatayı kullanıcıya yüklüyor garanti firması, senin hatan olmasa bile dedi .Bende genişletilmiş garanti yapar mı? dedim önce garantiye gider onlar yapmazsa oraya göndeririz dedi .Şuan cok belli değil ama ilerde artabilir mi acaba.ve hiç hasar almamış bir telefonun bir anda ölü piksel sorunu fabrikasyon hatası olabilir mi.?.
Son düzenleme: