Yardım Redmi 5+(Vince) Persist Dosyası

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
61
Telefondaki parmak izi okuyucu stabil çalışmamaya başladı.persist dosyası flashlamak istiyorum fakat şu anki kullandığım android sürümü 9,global romda ise android sürümü 8. bu yüzden global romdaki fastboot dosyası içinden persist dosyasını alırsam sorun olacağını düşünüyorum. android 9 kullanan bir fastboot rom ya da kendi persist dosyasını atabilecek varsa çok minnettar olurum

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Telefondaki parmak izi okuyucu stabil çalışmamaya başladı.persist dosyası flashlamak istiyorum fakat şu anki kullandığım android sürümü 9,global romda ise android sürümü 8. bu yüzden global romdaki fastboot dosyası içinden persist dosyasını alırsam sorun olacağını düşünüyorum. android 9 kullanan bir fastboot rom ya da kendi persist dosyasını atabilecek varsa çok minnettar olurum
Bayağı baktım sadece persist.img android 9 Vince için ama paylaşan yok.
Sana şunu link bırakayım içinden al veya yükle. Çünkü resmi olarak fastboot rom olmadığından onu bulamazsın ancak EU rom var flashla sonra içinden al veya zipi parçala al
Stable Xaiomi-20200310151354.EU ROM Android 9 for Vince.zip

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler hocam

Oyla:

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Bende de mıuı 10 eu var parmak izi iyi çalışmıyor, persist işe yarar mı?

Oyla:

Alicandrd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alican
Cihazım
Red mi 5 plu
Konular
2
Ben rom yüklerken yanlışlıkla hafıza kartını çıkardım yarıda iptal oldu sonra da depolama alanı güvenli değil diye hata veriyordu. Kendi yazılımına döndüm persist dosyası paylaşımları global romun Hintli bir siteydi sanırım onu flaslayip temiz kurulum yaptım düzeldi günlerimi aldı ama o persist dosyasını bulmak

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de mıuı 10 eu var parmak izi iyi çalışmıyor, persist işe yarar mı?
hocam deneyemedim daha ben açıkçası uğraşmak zor geliyor. şöyle bir yöntem buldum ayarlardan tekrar parmak izi ekleye basıyorum bir tane daha ekliyrum düzliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben rom yüklerken yanlışlıkla hafıza kartını çıkardım yarıda iptal oldu sonra da depolama alanı güvenli değil diye hata veriyordu. Kendi yazılımına döndüm persist dosyası paylaşımları global romun Hintli bir siteydi sanırım onu flaslayip temiz kurulum yaptım düzeldi günlerimi aldı ama o persist dosyasını bulmak
android 8 miydi 9 muydu hocam rom

Oyla:
Üst Alt