Redmi 5 Plus'u Sonunda Aldım + Kulaklık Ses Performansı Deneyimim + Kulaklık Önerim

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Evet, konu başlığında yazdığım gibi, bugün kargo geldi ve cihazı 2 saattir kullanıyorum. Çok bişey yazmayacam. Cihazın gayet iyi olduğunu söylememe gerek yok. İyi ki aklımı kullanmışım da Xiaomi almışım. Ciddi ciddi Premiuim hissiyatı var cihazda. O kesinlikle bariz ortada. Bide GM8 almayı falan düşünüyodum. |(

Telefona BA-YIL-DIM !

Bu arada hep endişem vardı. Farklı forumlarda, burada falan ses kalitesinin kötü olduğunu söylerlerdi. Aksine, MÜKEMMEL ! Mkalkan21 Hocamada inanmıyodum bide. Defalarca sesin iyi olduğunu söylüyordu zaten oysaki. Kulaklık performansı kötü diyenler için bi yardımım dokunabilir belki size ;

Ben şuan General Mobile 5 Plus'un kulaklığını kullanıyorum. Üstelik kendi servisinden de orjinal olarak 25TL'ye de kapıda ödemeli alabiliyorsunuz. Hani 25TL diyince insanın aklına bi dandiklik endişesi oluşuyor ama emin olun, +100TL'lik kulaklıklara bile taş çıkarır. 100-200TL kulaklığa boşa paranızı harcamayın. Ben yukarıda bahsettiğim kulaklıkla harika performans alıyorum. Dışarıdaki seslerin hepsi, kulaklığı taktığım an kesiliyor. Gerek bass gerek ise tizlerde gayet iyi bir kulaklık. Bir de üstüne Müzik Uygulaması olarak Stellio veya AIMP kurdunuz mu, EFSANE !

Bir de çok tecrübeli olmadığım için, daha yeni aldığım için hocalarımdan veya bilen, deneyimli arkadaşlarımdan önerilerini rica edeceğim. Mesela ne gibi öneriler ;

-Telefonda şunu yaparsan bu daha iyi olur.
-Bu ayar, bu uygulama telefonu daha iyi hale getirir.
-Bu uygulama telefon için çok işe yarar bi uygulama.

gibi gibi . . Önerilerinizi bekliyorum.

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Evet, konu başlığında yazdığım gibi, bugün kargo geldi ve cihazı 2 saattir kullanıyorum. Çok bişey yazmayacam. Cihazın gayet iyi olduğunu söylememe gerek yok. İyi ki aklımı kullanmışım da Xiaomi almışım. Ciddi ciddi Premiuim hissiyatı var cihazda. O kesinlikle bariz ortada. Bide GM8 almayı falan düşünüyodum. |(

Telefona BA-YIL-DIM !

Bu arada hep endişem vardı. Farklı forumlarda, burada falan ses kalitesinin kötü olduğunu söylerlerdi. Aksine, MÜKEMMEL ! Mkalkan21 Hocamada inanmıyodum bide. Defalarca sesin iyi olduğunu söylüyordu zaten oysaki. Kulaklık performansı kötü diyenler için bi yardımım dokunabilir belki size ;

Ben şuan General Mobile 5 Plus'un kulaklığını kullanıyorum. Üstelik kendi servisinden de orjinal olarak 25TL'ye de kapıda ödemeli alabiliyorsunuz. Hani 25TL diyince insanın aklına bi dandiklik endişesi oluşuyor ama emin olun, +100TL'lik kulaklıklara bile taş çıkarır. 100-200TL kulaklığa boşa paranızı harcamayın. Ben yukarıda bahsettiğim kulaklıkla harika performans alıyorum. Dışarıdaki seslerin hepsi, kulaklığı taktığım an kesiliyor. Gerek bass gerek ise tizlerde gayet iyi bir kulaklık. Bir de üstüne Müzik Uygulaması olarak Stellio veya AIMP kurdunuz mu, EFSANE !

Bir de çok tecrübeli olmadığım için, daha yeni aldığım için hocalarımdan veya bilen, deneyimli arkadaşlarımdan önerilerini rica edeceğim. Mesela ne gibi öneriler ;

-Telefonda şunu yaparsan bu daha iyi olur.
-Bu ayar, bu uygulama telefonu daha iyi hale getirir.
-Bu uygulama telefon için çok işe yarar bi uygulama.

gibi gibi . . Önerilerinizi bekliyorum.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle :)

Cihazınıza kavuştuğunuz için en çok ben memnun oldum sanırım :)
Çünkü o kadar soru sormuştunuz ki en kısa zamanda alır bende kurtulurum inşallah demiştim.( İşin şakası tabi ki) :)

Ben kendim bizzat deneyimlemediğim hiç bir şeyde ısrarcı olmam.
Size ısrarla kulaklık kalitesi iyi dediğimde defalarca deneyimlemiştim o yüzden söylüyordum.Bizzat kendiniz deneyip gördünüz ve yanılmadığımı görmekte mutluluk verici açıkçası :)

Fikir vermek için henüz çok erken kendiniz kullanıp kendiniz çözerseniz daha verimli olur :)
Tek diyebileceğim cihazınızı %20 ye gelince şarj edip %100 olunca çıkarın. Mümkün mertebe bu aralık arasında şarj edip geri çekmeyin. Tamamen dolana kadar bekleyin(amaç batarya ömrünü uzun tutmak).
Ve cihazınızı bozmadan kullanın
Şimdilik diyebilecek şeyler bunlar kullanıp çözmeye başlarsınız zaten :)
Tekrardan hayırlı olsun :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karadutt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Veli
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
0
Tam ekran modu var onu kullanmanızı tavsiye ederim sanal tuşlar kalkıyor ortadan

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle :)

Cihazınıza kavuştuğunuz için en çok ben memnun oldum sanırım :)
Çünkü o kadar soru sormuştunuz ki en kısa zamanda alır bende kurtulurum inşallah demiştim.( İşin şakası tabi ki) :)

Ben kendim bizzat deneyimlemediğim hiç bir şeyde ısrarcı olmam.
Size ısrarla kulaklık kalitesi iyi dediğimde defalarca deneyimlemiştim o yüzden söylüyordum.Bizzat kendiniz deneyip gördünüz ve yanılmadığımı görmekte mutluluk verici açıkçası :)

Fikir vermek için henüz çok erken kendiniz kullanıp kendiniz çözerseniz daha verimli olur :)
Tek diyebileceğim cihazınızı %20 ye gelince şarj edip %100 olunca çıkarın. Mümkün mertebe bu aralık arasında şarj edip geri çekmeyin. Tamamen dolana kadar bekleyin(amaç batarya ömrünü uzun tutmak).
Ve cihazınızı bozmadan kullanın
Şimdilik diyebilecek şeyler bunlar kullanıp çözmeye başlarsınız zaten :)
Tekrardan hayırlı olsun :)

Benim adıma sevinmenize bende ayrı bi sevindim hocam teşekkür ederim :)

Gerçekten çok bekledim. Sabırsızlıktan internette sürekli inceleme, rom, unboxing videoları izledim durdum. Sonunda bende sahip oldum çok şükür. Artık belki yeri gelecek, şu nasıl bu nasıl diye sorular sorucam ama, bunlar 1 kereye mahsus olacak. Çünkü zaten öğrenmiş olucam. BL kilidi falan filan şuan o işlere hiç girmeyecem. Daha cihaz bugün geçti elime. Mağlum kıyamıyorum hocam. Anlıyorsunuzdur umarım.

Bir diğer yandan, şarj konusunda verdiğiniz öneriyi dikkate alıcam. Daha telefonu kurcalama fırsatım bile olmadı, size cevap yazıyorum. Şarjdaydı :)

Kendim keşfedebildiğim şeyleri keşfetmeye, öğrenmeye çalışacam. Bilemediğim, beceremediğim, yapamadığım şeyler olursa da sizlere soracam hocam. Bu forum bunun için var değil mi hocam :)

Çok teşekkür ederim, çok sağolun hocam :)

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Benim adıma sevinmenize bende ayrı bi sevindim hocam teşekkür ederim :)

Gerçekten çok bekledim. Sabırsızlıktan internette sürekli inceleme, rom, unboxing videoları izledim durdum. Sonunda bende sahip oldum çok şükür. Artık belki yeri gelecek, şu nasıl bu nasıl diye sorular sorucam ama, bunlar 1 kereye mahsus olacak. Çünkü zaten öğrenmiş olucam. BL kilidi falan filan şuan o işlere hiç girmeyecem. Daha cihaz bugün geçti elime. Mağlum kıyamıyorum hocam. Anlıyorsunuzdur umarım.

Bir diğer yandan, şarj konusunda verdiğiniz öneriyi dikkate alıcam. Daha telefonu kurcalama fırsatım bile olmadı, size cevap yazıyorum. Şarjdaydı :)

Kendim keşfedebildiğim şeyleri keşfetmeye, öğrenmeye çalışacam. Bilemediğim, beceremediğim, yapamadığım şeyler olursa da sizlere soracam hocam. Bu forum bunun için var değil mi hocam :)

Çok teşekkür ederim, çok sağolun hocam :)

Tek bir şey; sormadan önce arama butonunu kullanın. Sorunuz daha önce cevaplamış olabilir.Cevap veya konu yoksa o zaman konu açıp sorabilirsiniz tabi ki :)

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Tam ekran modu var onu kullanmanızı tavsiye ederim sanal tuşlar kalkıyor ortadan
Onu denedim ama biraz garip geldi hocam. Yani garipten kastım ; geri tuşunu aradı parmağım sürekli. Daha MIUI ile yeni tanıştığım ve tecrübesiz olduğum için, daha sonraya bıraktım o özelliği keşfetmeyi. Öneriniz için teşekkür ederim hocam :)

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Tek bir şey; sormadan önce arama butonunu kullanın. Sorunuz daha önce cevaplamış olabilir.Cevap veya konu yoksa o zaman konu açıp sorabilirsiniz tabi ki :)

Buna özellikle dikkat edicem hocam. Tamamdır. Adam akıllı yardım alabileceğim tek forumdan da banlanmak istemem doğrusu :)

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Buna özellikle dikkat edicem hocam. Tamamdır. Adam akıllı yardım alabileceğim tek forumdan da banlanmak istemem doğrusu :)

Banlanmamanız için konunuzu uygun foruma taşıdım hocam :)
Size telefonunuzla geçireceğiniz zamanlarda kolaylıklar dilerim :)

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Banlanmamanız için konunuzu uygun foruma taşıdım hocam :)
Size telefonunuzla geçireceğiniz zamanlarda kolaylıklar dilerim :)

:) :) :) Peki hocam sağolun. Teşekkürler :)

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Hocam bide sizi yakalamışken bi soru daha sorayım. Dünkü sorun ne oldu? Forum GIF Avatar sorunu?

Üst Alt