Rom Redmi 5 plus'a rom atabilir miyim ?

omerta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
Arkadaşlar forumda yeniyim yanlış yere konu açtıysam özür dilerim. Telefonum bozuldu ve mecburen evde olan redmi 5 plus 32gb ile bir süre idare edeceğim. Sorum şu; ben daha önce hiç rom atmadım veya benzeri hiçbir işlem yapmadım sıradan bir kullanıcıyım. Bu telefonun performansını arttırmak için rom yükleyebilir miyim ve ne kadar zor bir şey ? günlük kullanıcıyım whatsapp instagram youtube ve banka uygulamalarını sorunsuz kullanayım bana yeter. oyun oynamam. acaba riskli bir işlem mi ? biraz bilgi verir misiniz.

VHOLDY

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi
Konular
11
Arkadaşlar forumda yeniyim yanlış yere konu açtıysam özür dilerim. Telefonum bozuldu ve mecburen evde olan redmi 5 plus 32gb ile bir süre idare edeceğim. Sorum şu; ben daha önce hiç rom atmadım veya benzeri hiçbir işlem yapmadım sıradan bir kullanıcıyım. Bu telefonun performansını arttırmak için rom yükleyebilir miyim ve ne kadar zor bir şey ? günlük kullanıcıyım whatsapp instagram youtube ve banka uygulamalarını sorunsuz kullanayım bana yeter. oyun oynamam. acaba riskli bir işlem mi ? biraz bilgi verir misiniz.
Atabilirsin Bootloader kilidin açıksa eğer

omerta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Atabilirsin Bootloader kilidin açıksa eğer
hocam hiçbir bilgim yok bu konu ile ilgili de acaba bootloader ne oluyor ? ve rehber niteliğinde feyz alabileceğim bir yer var mı kendi başıma yapmaya cesaret edemiyorum.

Üst Alt