Diğer Redmi 5 plus

Eyupsgl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eyupcan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
Merhaba arkadaşlar dün resmi 5 plus aldım Aldığım kişi ile kayıtlı olup olmadığına baktık btkdan IMEI Numarası İle Kayıtlı Olduğu çıktı ama Sonra baktığımda cihaz adı ixperia M3 yazıyordu sıkıntı çıkarmi ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bu telefondaki IMEI yazıyorum Cihaz adı degisik çıkıyor ama Kayitli yazıyor telefon kapanmaz dimi
ixperia markalı cihaz bir daha kullanılmazsa kapanmayacaktır. Ancak mobil operatörler gibi cihaz bilginizi IMEI üzerinden alan kurumların işlemlerinde cihazınız ixperia m3 olarak görünecektir. Örneğin 4g kampanyasına katılmak isterseniz ixperia m3'te 4g desteği yoksa kampanyadan yararlanamazsınız.

Oyla:

Eyupsgl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eyupcan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
A
Bu telefondaki IMEI yazıyorum Cihaz adı degisik çıkıyor ama Kayitli yazıyor telefon kapanmaz dimi[/QUOT
ixperia markalı cihaz bir daha kullanılmazsa kapanmayacaktır. Ancak mobil operatörler gibi cihaz bilginizi IMEI üzerinden alan kurumların işlemlerinde cihazınız ixperia m3 olarak görünecektir. Örneğin 4g kampanyasına katılmak isterseniz ixperia m3'te 4g desteği yoksa kampanyadan yararlanamazsınız.
Anladım teşekkür ederim Çok sağolun

Oyla:

Leventgaat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
2
Cihazım
Xiaomi.note 6 p
Konular
4
Bende xiaomi note 6pro aldim .imei kaydi bendede ixperia yaziyor.nasil oluyor bu.

Oyla:
Üst Alt