Yardım Redmi 5 Plus Trwp Ve Root Olmuyor

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
Beyler cihazın kilidini açtım fakat forumdaki konuda yazılan herşeyi yaptığım halde olmuyor Trwp ekranı geliyor hafıza boyutunu sıfır olarak gösteriyor format attım yine aynı hatayı alıyorum bir yerlerde eksik veya yanlış yapıyorum bu işlemin detaylı video anlatımı yada yazısı var mı ? YouTube da bir kaç video buldum onlarda yabancı olduğu için hiç birşey anlamadım açıkçası

Kavalyem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Barış
Cihazım
redmi 5plus
Meslek
bılgısayar donanım
Konular
29
Beyler cihazın kilidini açtım fakat forumdaki konuda yazılan herşeyi yaptığım halde olmuyor Trwp ekranı geliyor hafıza boyutunu sıfır olarak gösteriyor format attım yine aynı hatayı alıyorum bir yerlerde eksik veya yanlış yapıyorum bu işlemin detaylı video anlatımı yada yazısı var mı ? YouTube da bir kaç video buldum onlarda yabancı olduğu için hiç birşey anlamadım açıkçası
Hocam wipe işlemi yapicaksiniz

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

battle4victory

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bunu uygulayın.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt