Yardım Redmi 5 Plus The System Has Been Destroyed Hatası Veriyor. Acil Yardım Lütfen

oguz37

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
Arkadaşlar Eu rom stabil kullanıyorum. Telefon uzun zamandır magisk ile rootlu. Magiske girdiğimde uygulamanın yeni sürümü güncellemesini yapmam için uyarı verdi ben de güncelledim. Yükledikten sonra yeniden başlat dediğimde Mi yazısından sonra "The System Has Been Destroyed. Press power button to shutdown." yazan hatayı alıyorum. Acil yardımınızı bekliyorum lütfen ne yapmalıyım?

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Yükleme sırasında bir hata oluşmuş ise buna sebep olmuş olabilir. Öncelikle cihaz ile uyumlu bir güncel twrp indirip cihazınıza flashlayın ardından magisk 18 indirip flashlamayı deneyin. Eğer düzelmezse cihazda yüklü eu stabil sürüm romun içinden boot.img dosyasını alıp twrp ile tekrar flashlayın ;)

Oyla:

oguz37

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam twrp var zaten açabiliyorum şu an. Önce magiskin son sürümünü twrpden yükleyip yeniden başlatayım. Boot.img kısmını tam anlayamadım. Telefonu sıfırlamadan kurtarmam mümkün mü?

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Boot.img kısmını tam anlayamadım. Telefonu sıfırlamadan kurtarmam mümkün mü?
İlk olarak magisk flashlamayı bir deneyin eğer olmazsa kullandığınız stabil eu sürümünü yeniden flashlayın. Kurulum bittikten sonra Wipe Cache&Dalvik yapın, arkasından Reboot System yaparak cihazı yeniden başlatın ;)

Oyla:

oguz37

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece boot.img dosyasını flashladığımızda ne gibi bir fark oluyor hocam? Uygulamaları ayarlarını vs. yeniden uğraşmak istemiyorum açıkçası. Böyle bir ihtimal yoksa temiz kurulum yapacağım dediğiniz gibi çünkü magisk flashlayınca bir fark olmadı.

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Magisk muhtemel patch işlemleri için boot.img dosyasını parçalayıp gereken patchleri yapıp tekrar toplayıp cihaza yazdırıyor. Bu işlemler sırasında bir hata oluşursa bu tarz problemler yaşanması olası, zaten sorun düzelmezse temiz kurulum kaçınılmaz olacaktır ;)

Oyla:
Üst Alt