Soru Redmi 5 plus Sesi çok kısık

mehmetserdargezer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
7
Redmi 5 plus kullanıyorum. Sesi samsunga göre çok kısık geliyor. Özellikle youtube de film izlerken. Bir kaç program indirdim olmadı. Lütfen bilgisi olan varsa duacısı olacam.

nedim001

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
nedim
Cihazım
mi8 lite
Konular
0
Arkadaşlar redmi 5 plus kullancisiyim telefonda konuşurken karşı tarafın sesi az geliyor yardımcı olur musunuz

Oyla:

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Redmi 5 plus kullanıyorum. Sesi samsunga göre çok kısık geliyor. Özellikle youtube de film izlerken. Bir kaç program indirdim olmadı. Lütfen bilgisi olan varsa duacısı olacam.

Yüklenen filmde veya videoda kendinden sesi kısık olabilir. Yani doğrudan izlediğiniz şeyin sesi kısık olabilir. Bunun dışında kulaklığınızla ilgili de olabilir (ki muhtemelen kulaklıktan gelen ses performansından bahsediyosunuz). İsterseniz çözüm olarak şunu deneyebilirsiniz;

Ayarlar - Ek Ayarlar - Kulaklık & Ses Efektleri

Bu dizine girip, kulaklığınızı takıp, bir müzik açıp biraz aşağıda "Kulaklık Türünü Seçin" kısmından tek tek kulaklık türleri ve modelleri için hazırlanmış hazır ekolayzer ayarlarını deneyebilirsiniz. Yine aynı yerin üstündeki (eğer açık değilse) "Mi Ses Arttırıcı" 'yı da açabilirsiniz.

Oyla:

mehmetserdargezer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüklenen filmde veya videoda kendinden sesi kısık olabilir. Yani doğrudan izlediğiniz şeyin sesi kısık olabilir. Bunun dışında kulaklığınızla ilgili de olabilir (ki muhtemelen kulaklıktan gelen ses performansından bahsediyosunuz). İsterseniz çözüm olarak şunu deneyebilirsiniz;

Ayarlar - Ek Ayarlar - Kulaklık & Ses Efektleri

Bu dizine girip, kulaklığınızı takıp, bir müzik açıp biraz aşağıda "Kulaklık Türünü Seçin" kısmından tek tek kulaklık türleri ve modelleri için hazırlanmış hazır ekolayzer ayarlarını deneyebilirsiniz. Yine aynı yerin üstündeki (eğer açık değilse) "Mi Ses Arttırıcı" 'yı da açabilirsiniz.
Mi Ses artırıcı kulaklık takınca bile aktifleşmiyor hocam. Bir türlü açamadım.

Oyla:

nedim001

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
nedim
Cihazım
mi8 lite
Konular
0
Form ustaları yok mu bir çözüm geçen hafta konuyu paylastim dönüş yapan olmadı redmi 5 plus karşı tarafın sesi çok az geliyor hoparlörü filan dış fırçası ile filan temizledim yok yine aynı özel bir ayari filan var mi

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Form ustaları yok mu bir çözüm geçen hafta konuyu paylastim dönüş yapan olmadı redmi 5 plus karşı tarafın sesi çok az geliyor hoparlörü filan dış fırçası ile filan temizledim yok yine aynı özel bir ayari filan var mi
Sakızı deneyin hocam birde.

Oyla:
Üst Alt